Loading...

Bezig met laden...

Actuele Stages bij ABN AMRO

Stage
Amsterdam
Bedrijf: ABN AMRO
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Diverse actuele stages bij ABN AMRO

Elk jaar lopen honderden studenten stage bij ABN AMRO. Dat is niet voor niets, want tijdens een stage bij ABN AMRO leer je jezelf en de bank goed kennen. En we kunnen je hulp goed gebruiken, want er is ontzettend veel te doen. Daarom zoeken we enthousiaste studenten die vier tot zes maanden lang waardevolle werkervaring willen opdoen. Dat kan op twee manieren:

Meeloopstage

Als je in het derde of vierde jaar van het mbo, hbo of wo zit, wordt het de hoogste tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen en je handen uit de mouwen te steken. Voor de schermen, erachter of midden in de business. Waar je ook werkt en wat je ook doet: je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult tegelijk een hoop leren van je nieuwe collega’s.

Afstudeerstage

Doe je een hbo of universitaire opleiding, dan biedt ABN AMRO je een interessante plek om af te studeren. Binnen de bank ligt een schat aan informatie op je te wachten. Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Samen met je begeleiders bepaal je de grenzen van je afstudeeronderwerp en maak je een goede verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk.
Je staat er niet alleen voor. Je krijgt alle coaching die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en ABN AMRO tevreden zijn met het eindresultaat. 
 

Be Your Best Community

Wil je inzicht krijgen in je talenten, weten hoe je je het beste voorbereid op een sollicitatiegesprek en praktische tips en tricks die je op weg helpen in je carrière? Op de Be Your Best Community vind je antwoord op deze vragen! Ook kan je je netwerk verder uitbreiden door in contact te komen met verschillende ABN AMRO professionals en trainees die jou op weg willen helpen door hun ervaringen met jou te delen. Dus check Be Your Best en kickstart jouw carrière!

Medewerkers aan het woord
Boy Masius
Ik denk mee over de toekomst van de bank
Stephan van Wensen
Financieel-strategisch advies voor bedrijven van formaat

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ABN AMRO

Human Resources

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Nederland

werkenbij@nl.abnamro.com
werkenbij@nl.abnamro.com
Stage lopen bij ABN AMRO

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden