VGZ

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen

Werken bij Coöperatie VGZ

Aangenaam! Wij zijn Coöperatie VGZ. Met ruim 4 miljoen verzekerden zijn we één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Wij nodigen jou uit om samen met zo'n 2.000 collega's de antwoorden te vinden om de zorg in Nederland zinnig en betaalbaar te houden. Dat is een spannende weg, die vraagt om mensen met scherpte en ondernemerschap. Samen zoeken we steeds weer naar nieuwe wegen en oplossingen in heel complexe problematiek.

Wat maakt ons bijzonder?

Bij Coöperatie VGZ ontmoet je elke dag nieuwe mensen en doe je elke dag nieuwe dingen. Je krijgt de kans het verschil te maken, doordat je deel uitmaakt van iets groters. En intussen geef je zelf vorm aan je loopbaan. Welke richting je kiest, is afhankelijk van je eigen ambities en op welke manier jij kan bijdragen aan de doelstellingen van onze organisatie. Maar zeker is dat je bij ons de ruimte krijgt om je eigen carrière pad uit te stippelen.

Leren in de praktijk

De dagelijkse dynamiek maakt dat jezelf blijven ontwikkelen voor een groot deel vanzelf gaat. Bij ons werk je letterlijk vanaf dag één aan inhoudelijk uitdagende projecten. Je kunt leren van je collega's en bedenkt samen oplossingen. Door onze open cultuur is het makkelijk om mensen aan te spreken, ideeën te opperen en vragen te stellen. Hierdoor ontdek je al snel waar jouw kracht ligt, of waar je je nog verder kunt en wilt ontwikkelen. Daarnaast kun je je groeiproces ook versnellen, bijvoorbeeld door het volgen van relevante trainingen.

Bepaal zelf je pad

Bij ons bepaal je voor een groot deel wanneer en waar je werkt, maar ook hoe je loopbaan er uitziet. Of je nu verbreding zoekt, of juist meer specialisatie, bij Coöperatie VGZ zijn er meerdere manieren om te bereiken wat je wilt. We blijven altijd graag met je in gesprek en je krijgt alle ruimte om nieuwe initiatieven te starten. Doorgroeien kan in verschillende stappen en richtingen. Belangrijk is wel dat jij hierin zelf aan zet bent en dat je zelf aangeeft waar je naartoe wilt.

Hoe groot word jij bij ons?

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde voor Coöperatie VGZ en voor onze verzekerden het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom we geven je graag alle ruimte om jouw talenten en potentieel optimaal te benutten. Ook als dat ligt op een ander vlak dan waarop je bij ons binnen kwam. Want onderweg is de kans groot dat je nieuwe talenten bij jezelf of nieuwe mogelijkheden bij ons ontdekt. Hoe groot je bij ons wilt worden bepaal je eigenlijk zelf.

 

werken bij VGZ

Contact

VGZ

Afdeling Recruitment

Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem
Nederland

088-1314544

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden