1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij TU Delft

TU Delft

Delft University of Technology

Werken bij de TU Delft

De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 13000 bachelor & masterstudenten en 5000 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar jou als (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

Met ongeveer 5.000 medewerkers is de Technische Universiteit Delftde grootste werkgever in Delft. De acht faculteiten, de unieke laboratoria, onderzoeksinstituten, onderzoeksscholen en de ondersteunende universiteitsdienst bieden de meest uiteenlopende functies en werkplekken aan. De diversiteit bij de TU Delft biedt voor iedereen mogelijkheden. Van Hoogleraar tot Promovendus. Van Beleidsmedewerker tot ICT'er.


Wetenschappelijke carrière
De technologisch wetenschapper werkt op het snijvlak van wetenschap, technologie, maatschappij en organisatie. Dat vraagt mensen die goed zijn in onderzoek, onderwijs, en management, en liefst ook wat van ondernemen begrijpen. Werken als wetenschapper bij de TU Delft is een loopbaan in een internationale omgeving te midden van talentvolle collega’s.

Niet-wetenschappelijke carrière
Ontwikkel je persoonlijk vakmanschap bij de Support Staff van de Technische Universiteit Delft. Een loopbaan bij onze universiteit betekent werken in een dynamische en inspirerende omgeving. Doen waar jij goed in bent, en tegelijkertijd een bijdrage leveren die er toe doet. Want je ondersteunt wetenschappelijk onderwijs, onderzoek, en innovatie.

TU Delft

Contact

TU Delft

Afdeling Recruitment

Postbus 5024
2600 GA Delft
Nederland

015-2784691

https://www.tudelft.nl/

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden