1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Qquest

Qquest

Vooruitdenkers

Werken bij Qquest

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die continu groeit in kennis en ontwikkeling. Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. Ambitieuze starters zonder IT-achtergrond krijgen bij ons de mogelijkheid zich om te scholen binnen ons TalentClass IT-Traineeship. In twee maanden tijd wordt de basis bijgebracht, waarna ze zich bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers verder ontwikkelen.

Ook voor ervaren IT’ers is er voldoende plek binnen onze organisatie. Wij zorgen voor een klimaat waarin eigen kennis en kunde kan worden toegepast. Binnen of buiten onze organisatie. Jouw ervaring kan andere collega’s verder helpen en vice versa. Continu blijven wij in jou investeren, zodat we samen non-stop vooruitgaan.

Qquest als werkgever

Je collega's en het werk
Werken bij Qquest betekent deel uitmaken van een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega's die iedere dag een mooie prestatie willen neerzetten. Je collega's bestaan uit een mix van ervaren specialisten en jonge startende collega's die ieder met hun frisse blik en ervaringen hun bijdrage leveren. Deze mix garandeert dat we ons inhoudelijk blijven ontwikkelen en zo aan blijven sluiten bij recente ICT ontwikkelingen. Daarnaast geeft het de garantie dat de startende collega's dor de specialisten getraind en gecoacht worden.

Als jouw collega's zijn net als jij ambitieus, analytisch sterk, betrokken met elkaar en hardwerkend.

Werken bij Qquest levert je dan ook op veel vlakken voldoening:

  • Je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen
  • Je bent als specialist verzekerd van een jouw passende, inspirerende omgeving waarin ook jij blijft leren
  • Je bent als junior verzekerd van specialistische begeleiding
  • Iedereen krijgt de gelegenheid zijn kennis en ervaring te delen
  • Met jouw werk lever je echt toegevoegde waarde
  • Je werkt met een jong, ambitieus bedrijf aan de ICT diensten van de toekomst
  • Je werkt voor de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland

Qquest biedt je een unieke kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, een vaste baan met perspectief en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Waar wij goed in zijn?

Kennisdeling- en ontwikkeling!

Bij Qquest krijg je de trainingen die nodig zijn en Qquest zorgt dat je vervolgens aan de slag kan bij een van onze opdrachtgevers in een jou passende rol, maar dat is niet alles.

Bij Qquest staat kennisdeling- en ontwikkeling centraal. Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. De enige manier om te groeien is om constant in te spelen op die verandering. Wij geloven in het bundelen van krachten, kennis en energie om te innoveren in de ICT. Leren van en met elkaar. Onze collega’s werken samen in gildes aan de specialisaties waar wij goed in zijn. Zo ontdekken we nieuwe kennis die we gul delen met elkaar en inzetten bij onze klanten.

Onze bedrijfscultuur:

Onze eigenwijze cultuur maakt ons wie we zijn. Dagelijks gaan we met elkaar voor succes en groei. Met ruim 90+ vooruitdenkers werken wij aan de toekomst van morgen. Zakelijke en persoonlijke groei staan hierbij centraal.

Zodra we achter ons scherm vandaan duiken, sluiten we de week goed af met een borrel. Daarnaast organiseren we het hele jaar door evenementen, zoals een BBQ, spelletjesavonden of een potje beachvolleyballen in de zon.

Word jij ook een collega?
Heb je een passie voor IT en ben je nieuwsgierig? Mogelijk kun jij Qquest komen versterken! Ook als je geen IT-achtergrond hebt.