1. Home
 2. Bedrijfspresentaties
 3. Werken bij Qquest

Qquest

Vooruitdenkers

Wij zijn Qquest

Een jonge IT-organisatie die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters (zonder IT-achtergond) als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Onze missie is organisaties 'future proof' maken door ze te matchen aan de juiste IT-professionals.

Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Waar wij goed in zijn

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan.

 • IT-Traineeship
  Met ons IT-traineeship bieden wij starters de kans om hun IT-carrière een boost te geven. Juist voor als je geen IT vooropleiding hebt. 
 • IT-Consultancy
  Wij hebben ervaren IT-consultants in dienst. In iedere opdracht zijn klant, medewerker en Qquest in balans.
 • Detavast constructie
  Onze detavst oplossing biedt opdrachtgevers zekerheid en flexibiliteit. Jij kunt rekenen op een stabiele en uitdagende werkomgeving.

Werken bij Qquest

Werken bij Qquest betekent deel uitmaken van een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega's die iedere dag een mooie prestatie willen neerzetten. Je collega's bestaan uit een divers team van jonge startende IT'ers tot aan ervaren specialisten. Deze mix garandeert dat we ons inhoudelijk blijven ontwikkelen en aansluiten bij recente IT-ontwikkelingen. Daarnaast geeft het de garantie dat de startende collega's door onze eigen specialisten getraind en gecoacht worden.

Onze cultuur

Onze eigenwijze cultuur maakt ons wie we zijn. Dagelijks gaan we met elkaar voor succes en groei. Hierbij staan zakelijke en persoonlijke groei centraal. 
Wij vinden het belangrijk dat onze collega's zich blijven ontwikkelen. Daarom hebben we regelmatig kennisdelingen en stimuleren we jou om trainingen te volgen en te geven. Natuurlijk hoort er ook ontspanning bij en zorgen we (ook op afstand) voor teamborrels, uitjes en BBQ's. 

Wat je kunt verwachten

In onderstaande video leggen wij uit wat je in ons IT-traineeship kunt verwachten. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.