Omix

Beter onderwijs

Werken bij Omix

Onderwijs waarin studenten, docenten en andere onderwijsprofessionals kunnen excelleren. Dat is waar Omix zich iedere dag voor inzet bij onderwijsinstellingen door heel Nederland.

Dit doen wij achter de schermen in diverse rollen binnen de onderwijslogistiek, zoals secretaris examencommissie, planner, onderwijscoördinator, projectleider, implementatiebegeleider en adviseur in diverse aspecten van de onderwijslogistiek. Onderwijslogistiek omvat de processen die ondersteunend zijn aan het onderwijs, zoals onderwijsontwikkeling, planning en roostering, onderwijs- en studentenadministratie, studievoortgang, diplomering, kwaliteitszorg en beleid.

Wij bieden begeleiding of ondersteuning aan onderwijsinstellingen wanneer ze behoefte hebben aan extra capaciteit, of specifieke kennis en expertise willen inschakelen op het gebied van onderwijslogistiek. Onze professionals streven hierbij naar continue verbetering en innovatie van de onderwijslogistiek. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om samen met onze klanten aan duurzame oplossingen te werken. Bij iedere aanpak staat de mens centraal. Dit geldt ook voor onze eigen mensen, waar hun welzijn, ontwikkeling en groei voorop staan. Het traineeship biedt hiervoor de mogelijkheden, maar is daarbuiten ook veel aandacht voor 1-op-1 begeleiding.

Maak kennis met onze Omix trainees

werken bij Omix

Contact

Omix

Debbie Snippe
Senior Corporate Recruiter

Stromarkt 8
7411PJ Deventer
NederlandWerken bij Omix

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden