Martijn Beenker
BI-specialist

Business Intelligence is een vak dat zichtbaar bijdraagt aan bedrijfsprocessen én - resultaten van organisaties. Je werkt op het snijvlak van organisatie en techniek en kunt je in veel verschillende richtingen ontwikkelen. En dat is wat mij aanspreekt.
 
Over vijf jaar wil ik een alleskunner zijn in ons vakgebied. Een technische duizendpoot met de vaardigheden om zich ook in een management-meeting staande te kunnen houden. Het vertalen van management-wensen in technische specificaties en deze vervolgens te realiseren. Deze diversiteit vind ik uniek aan onze sector.
 
Hot ITem geeft mij alle ruimte om mezelf hierin te ontwikkelen. Op zowel technisch als bedrijfsmatig vlak. Ik wordt ondersteund door senior collega's, neem deel aan diverse leer-tracks, en heb twee maanden lang een intern traingingstraject doorlopen. Vervolgens wordt je aangemoedigd om jezelf te certificeren en door te blijven leren. Hot ITem probeert op deze manier haar kennisniveau én dat van haar medewerkers op peil te houden. En in een snel-ontwikkelende branche als die van ons, is dat een absolute must.
 
Als jij graag leert, wilt werken voor grote inspirerende organisaties én jij je graag bevindt op het raakvlak van organisatie en techniek, neem dan eens contact met ons op.

 

 

 

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Hot ITem

Recruiter
Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam
Nederland