Laura Sijthoff
BI-specialist

Bijna twee jaar geleden ben ik begonnen aan de BI-masterclass bij Hot ITem. Daarvoor ben ik twee jaar lang werkzaam geweest in een servicemanagementfunctie. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad, maar na een tijdje miste ik het werken met data en kreeg ik de wens om zelf dingen te ontwikkelen. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om bij Hot ITem te gaan solliciteren.

Het sollicitatieproces was kort maar krachtig. Na een intensief gesprek en een assessment, was ik binnen vier dagen aangenomen. Deze snelle manier van handelen sprak me erg aan en dit is erg kenmerkend voor Hot ITem zelf en mijn collega’s.
Het afgelopen jaar heb ik enorm veel geleerd over Business Intelligence. Dit wordt ook vanuit Hot ITem bevorderd door het behalen van certificeringen en dergelijke. Op dit moment ben ik werkzaam binnen een groot project waar we de klant helpen met besturing. Dit doen we onder andere door het maken van dashboards die weergeven hoe het met verschillende onderdelen van de organisatie gaat. Hiervoor ben ik vooral bezig met de dataverwerking en het maken van de dashboards zelf.

Het leukste aan het werken bij Hot ITem vind ik dat iedereen heel gedreven is. Het team is vrij divers, door de verschillende leeftijden en persoonlijkheden, maar wat iedereen verbindt is dat ze echt het beste voor de klant willen neerzetten en met elkaar willen samenwerken om dat doel te behalen.

 

 

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Hot ITem

Recruiter
Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam
Nederland