1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Hot ITem

Hot ITem

Improving Your Performance

Werken bij Hot Item

Al sinds 1998 helpen wij onze klanten hun performance te verbeteren met onze integrale aanpak: dienstverlening in samenhang met besturing, processen, ICT, organisatie en mensen. Samen met de klant vertalen wij abstracte doelen in concrete, scherpe targets op alle niveaus. In kleine stappen realiseren we duurzame prestatieverbetering: succes en werkplezier, gekoppeld aan betere prestaties. We helpen organisaties de bedrijfsprestaties te monitoren, zodat op ieder moment een goed inzicht ontstaat en middelen effectief en efficiënt ingezet worden. We werken met een groep van meer dan 150 enthousiaste en gepassioneerde specialisten.

Afbeelding verwijderd.

Groei

Groei is ons middelpunt. Inspirerend, sociaal, scherp en verantwoordelijk zijn hierbij onze kernwaarden. We zijn Hot ITem gestart vanuit de filosofie dat persoonlijke groei van medewerkers leidt tot groei van Hot ITem en onze klanten.

inspirerend

Belangrijk is om vast te stellen waar je naar toe wilt groeien. Vervolgens ga je die dingen doen waar je goed in bent of waar je goed in wilt worden, waar je passie zit en wat je drijft. Daar helpen wij je bij, met meer passie en integriteit dan welke organisatie dan ook op dit gebied.

Sociaal

Wij herkennen en spelen in op beweegredenen, motieven en gevoelens van anderen. Wij willen samen met medewerkers van de klant komen tot aanzienlijke performanceverbeteringen. Niet door reorganisaties van bovenaf maar door inhoudelijk de juiste integrale veranderingen van organisatie, proces en IT met oog voor de mens door te voeren, komen verbeteringen tot stand waar we trots op zijn.

We ondersteunen goede doelen op de manier waarop we ook met onze opdrachtgevers samen- werken. We gaan een partnership aan en verbe- teren met onze expertise de prestaties van o.a. de Roparun.

Scherp

Scherp zijn betekent dat we een partner zijn die daadwerkelijk geïnteresseerd is in de business van de klant. Een partner die de businessdoe- len kan vertalen naar projecten met resultaten die ertoe doen. Geen detachering in langlopende projecten zonder resultaatverantwoordelijkheid, maar een gedegen aanpak die uitblinkt in een- voud en uitgevoerd wordt door gedreven mensen. Mensen die stuk voor stuk werk doen waar ze goed in zijn, daar nog beter in worden en trots zijn op de gezamenlijke resultaten.

Verantwoordelijk

Hot ITem is een platte organisatie waarin iedereen staat voor zijn eigen verantwoordelijkheid. Afspraak is afspraak. Dan weet je dat je op elkaar kunt bouwen, voorkom je onnodige bureaucratie en werk je plezierig samen. 

werken bij Hot ITem

Contact

Hot ITem

Larissa van Keulen
Recruiter

Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam
Nederland

020-5810200

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden