Enexis Groep Inhousedag

vrijdag, 26 april, 2019

Inhousedag Enexis Groep
Inschrijving
tot 22-04-2019
Datum
26-04-2019
Plaats
's-Hertogenbosch
Contact
Linde Crijns
Telefoon
06 15 66 57 06

Enexis Groep Inhousedag

Omschrijving

Wil jij een vliegende start van je carrière in een maatschappelijk relevant en dynamisch bedrijf? Je inzetten voor een betrouwbare energievoorziening en een duurzamere samenleving? Verandering brengen in onze organisatie? Maak dan kennis met ons tijdens de Enexis Groep Inhousedag op vrijdag 26 april in LAB0.73 in 's-Hertogenbosch!

Op deze dag word je op een interactieve manier meegenomen in de uitdagingen van de Enexis Groep en hoor je alles over de mogelijkheden in ons Traineeship. Je maakt kennis met de bedrijfscultuur, we brengen een bezoek aan één van onze locaties en je hebt gelegenheid om kennis te maken met onze medewerkers, waaronder de huidige trainees. Afsluitend zal er een borrel plaatsvinden. Deze dag is de ideale mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met Enexis Groep. 

Funchtie-eisen

De Inhousedag is voor studenten en young professionals die graag meer willen weten over Enexis Groep, onze uitdagingen en carrièremogelijkheden bij ons bedrijf (tot maximaal 2 jaar werkervaring). 

Bedrijfsinformatie

Bij Enexis Groep geloven we dat energie onmisbaar is in onze maatschappij. Met circa 4.300 medewerkers werken we al meer dan 100 jaar aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze netten en de toekomst van energie. De Enexis Groep bestaat uit de bedrijven Enexis Netbeheer, Enpuls en Fudura. Gezamenlijk zijn we gedreven, snel en wendbaar, zodat we maatschappelijke veranderingen en uitdagingen in de energiewereld aan kunnen gaan en geven we een impuls aan de energietransitie.

Wil jij in de toekomst een belangrijke bijdrage leveren aan deze ambitieuze uitdagingen? In het Enexis Groep Traineeship krijg je gelijk een fikse verantwoordelijkheid. In twee jaar tijd doe je ervaring op in interessante projecten en volg je volop trainingen. Omdat je veel van ons bedrijf ziet, kun je daarna een bewuste keuze maken voor een baan die bij je past. Meer informatie over het Enexis Trainee Programma vind je op werkenbijenexis.nl/trainee.

Arbeidsvoorwaarden

Omdat dit een inhousedag betreft, zijn arbeidsvoorwaarden niet van toepassing. Wellicht hebben we het daar later over als je besluit om bij ons te solliciteren!

Procedure

Heb jij interesse in deelname aan de Inhousedag van Enexis Groep? Meld je dan nu aan via deze website. Onderin zie je een aanmeldknop waar je eenvoudig je CV en je korte motivatietekst kan uploaden (let op: je ontvangt een geautomatiseerde e-mail ter bevestiging, hierin staat een verdere sollicitatieprocedure, deze is niet van toepassing!). Zorg dat je er snel bij bent, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Je kunt je aanmelden tot 22 april en op 24 april hoor je van ons of je deel mag nemen aan de dag. Houd dus 26 april alvast vrij in je agenda!

Contactinformatie

Voor meer informatie over ons traineeship kun je contact opnemen met Linde Crijns (Corprate Recruiter). Je kunt haar bellen, smsen of appen via 06 15 66 57 06 of stuur een e-mail naar linde.crijns@enexis.nl.

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

Enexis Groep

Linde Crijns
Corprate Recruiter

Magistratenlaan 116
5223 MB 's-Hertogenbosch

06 15 66 57 06
linde.crijns@enexis.nl
https://werkenbijenexis.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie