Loading...

Bezig met laden...

Traineeship IT Recruitment consultant bij SUPERP

Traineeship
De Meern
Bedrijf: SUPERP
Sluit: 20-04-2024

Young Professional Programma - IT Recruitment Consultant

Als IT recruitment consultant kan jij bij SUPERP twee kanten op! Je kan kiezen om op zoek te gaan naar vaste versterking voor SUPERP, MxBlue of SxBlue. Of je kan ervoor kiezen om als sourcer op zoek te gaan naar kandidaten voor tijdelijke inzetten, hiervoor onderhoud je contact met freelancers en leveranciers.

We werken in een markt waarin kandidaten heel schaars zijn, dus het is en blijft een puzzel om de juiste mensen te vinden voor SUPERP te enthousiasmeren. Je moet het oprecht leuk vinden met mensen te praten en de relatie te onderhouden. De vragen “Wie ben je, wat kan je en wil je, waar maak ik je blij mee” moeten diep in je DNA zitten

Klinkt als iets voor jou? Mooi! Het leuke van dit programma is dat je als recruitment consultant samen met collega IT Young Professionals het programma zal doorlopen en zo direct in de IT wereld wordt ondergedompeld. En, niet geheel onbelangrijk, een hele toffe tijd gaat hebben…..

Over ons (in het kort)

SUPERP is dit jaar 25 jaar actief in de wereld van SAP en we mogen onszelf inmiddels een autoriteit noemen. In 2017 hebben onze diensten uitgebreid met low-codeplatform Mendix (MxBlue) en in 2019 met crm-platform Salesforce (SxBlue). Door maatwerk Mendix-apps en Salesforce met SAP te combineren, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen. Dat doen we met een team van 200 vakidioten en 150 externe experts.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde universitaire of hbo-opleiding 
 • Het allerbelangrijkste: je bent nieuwsgierig naar wat mensen drijft en waar ze blij van worden. En je bent in staat vanuit dezelfde nieuwsgierigheid te snappen wat SUPERP en dochters MxBlue en SxBlue onderscheid van de andere organisaties in onze markt. Combineer deze twee en je bent al een heel eind…..!
 • Je gelooft in onze manier van werken en zakendoen: Open, transparant, eerlijk, oprecht, authentiek en persoonlijk. 
 • Je bent overtuigd van het feit dat je succesvol wordt vanuit kwaliteit in proces, communicatie en dienstverlening.
 • Affiniteit met IT/SAP is essentieel, anders ga je niet vrolijk van ons worden.... 
 • Je bent servicegericht: elk proces moet spot on zijn. Het continue informeren van kandidaat en klant is een tweede natuur 
 • Ervaring met of in elk geval affiniteit met kandidaten databases (ATS) en online platformen zoals LinkedIn.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Ambitie en persoonlijkheid belangrijker dan relevante ervaring! 

Ten slotte ben je proactief, zelfstandig en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Hoe ziet het Young Professional Programma eruit?

 • Intensief kennismakingstraject van vijf weken waarin jij en de andere Young Professionals onze organisatie en klanten leren kennen. Je zal IT kennis opdoen (SAP, Mendix, Salesforce) en verschillende recruitment processen en tools leren kennen. 
 • Tijdens het kennismakingstraject volg je onder meer een uitgebreid programma voor persoonlijk leiderschap en haal je je scrumcertificaat – ook als recruiter super handig!
 • We koppelen je aan een senior collega die jou helpt om wegwijs te worden in de IT en recruitment wereld
  Fouten maken mag, want alles staat in het teken van leren en jezelf ontwikkelen.
 • Na 7 maanden weten we wat we aan elkaar hebben en of er een match is. Zo ja, dan krijg je meteen een vast contract en bonusregeling. (En daarnaast nog een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.)

Ben jij erbij in mei 2024?

Thijs Cornet staat te popelen om je meer te vertellen over het Young Professional Programma. Bel Thijs via 06-58 86 54 18 of mail naar [email protected] met al je vragen.

Medewerkers aan het woord
Tarek Ben Yakoub - Deelnemer Young Professional Programma
De vriendelijkheid binnen het bedrijf viel mij meteen op

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Superp

Thijs Cornet
Recruitment Manager

Rijnzathe 6
3454 PV De Meern
Nederland

0658865418
[email protected]
https://superp.com/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden