Loading...

Bezig met laden...

Rabo Traineeship bij Rabobank

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: Rabobank
Sluit: 03-02-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Human Capital Management Consultant

De Meern
Bedrijf: Superp
Bekijk deze vacature
Traineeship

NH-Bouwstroom traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: Talent in Huis
Bekijk deze vacature

Rabo Traineeship

ReView your opportunities

Welk carrièrepad kies jij? Het Rabo Traineeship biedt je de mogelijkheid om te ontdekken waar je talenten liggen en er achter te komen welke rol het beste bij je past. Wil je werken bij een bank die zich verantwoordelijk voelt voor haar klanten en voor de maatschappij en jou alle ruimte geeft om het verschil te maken? 

Tijdens het Traineeship bouw je een groot netwerk op. Er zijn genoeg uitdagende projecten waar jij je als Rabo Trainee op mag richten. Jij bent de toekomst van de bank. Hoe die er uit komt te zien? Dat is aan jou!  

ReSet your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen. Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Dit doen we op 101 manieren. Heel concreet, zoals: 

 • Als sponsor van Kunstbende en Lowlands laten we zien dat cultuur in onze ogen van grote maatschappelijke waarde is. 
 • Rabobank is met 48% van alle groenfinancieringen in Nederland de grootste Groenbank.  
 • We financieren de onderwijssector in Nederland met vijfhonderd miljoen euro per jaar. Want goed onderwijs is het fundament voor de maatschappij van de toekomst. 

ReThink the start of your career

Het Rabo Traineeship biedt jou de kans om in één jaar kennis te maken met veel interessante facetten van de bank. Bij verschillende afdelingen en in een groep met ongeveer 19 andere trainees. Daarbij helpt een buddy je je eigen weg te vinden binnen de bank en bestaat jouw vangnet uit begeleiding door een talent manager en een mentor als sparringpartner. Daarna kies je voor een functie binnen de Rabobank, die het beste bij je past. 

Het Rabo Traineeship duurt 1 jaar, waarin je om de 3 maanden van opdracht wisselt. Jouw speelveld is enorm. Wordt het corporate banking, innovatie, strategie of food en agri? 

ReAct on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Heb je de energie, daadkracht en het enthousiasme om het maximale uit jezelf te halen?

Als we vrienden vragen om jou in een paar steekwoorden te omschrijven, is het antwoord: Creatief, goed in netwerken en emotioneel intelligent. Daarnaast neem je de tijd om te reflecteren en zo jouw prestaties en die van anderen continu verder te verbeteren. Ook bedenk je innovatieve ideeën en strategieën en moedig je creatieve oplossingen aan.

Daarbovenop heb je het volgende in je bagage:

 • Een universitaire studie achtergrond. Ook als je die bijna op zak hebt, maken we graag kennis met je.  
 • Ongeveer 0 à 1 jaar werkervaring. 
 • Relevante nevenactiviteiten, bijvoorbeeld een bestuursfunctie bij een stichting of vereniging. 
 • De skills om in het Engels te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.  

Meld je nu aan voor het Rabo Traineeship en versterk ons per 1 oktober! Eerder starten in een project is bespreekbaar.

ReCieve the best

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als Trainee. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) ook rekenen op: 

 • een bruto maandsalaris van € 3.100,-; 
 • een 13de maand en vakantiegeld; 
 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget; 
 • een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan; 
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist 
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt. 

Let’s connect!

Ben jij onze nieuwe collega, die Rabobank per april komt versterken? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.  

Handig om te weten:  

 • Solliciteren kan tot en met 3 februari 2019.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Marieke Merkelbach, recruiter, via 06 22 48 28 79 of [email protected].
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten. 
 • Als je op basis van je motivatiebrief en cv wordt geselecteerd, nodigen we je uit voor een online assessment. De tweede stap is een interview met een Recruiter en een oud Trainee. Na de laatste stap, de eindselectiedag, hoor je of je een aanbieding krijgt.  
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Finance & Control

Amersfoort
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Traineeship

Young Professional programma

Den Bosch, Arnhem
Bedrijf: Enexis
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Wouter Arnoldy - Oud-trainee bij de Rabobank
Kaman Cheng - Oud-trainee bij de Rabobank

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Rabobank

Marieke Merkelbach
Campus Recruiter

Croeselaan 18
3500 HG Utrecht
Nederland

+31622482879.
[email protected]
www.rabobank.nl/graduates

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden