Loading...

Bezig met laden...

Young Talent Program bij PlanMen

Traineeship
Doorn
Bedrijf: PlanMen
Sluit: 14-03-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Ontwikkel je tot WFM Consultant via een PlanMen Young Talent traineeship

Ben je net klaar met een HBO of universitaire studie en op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Ben je nog niet uitgeleerd en zou je leren graag willen combineren met ervaring opdoen in de praktijk? Dan bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen tot Workforce Management Consultant via ons Young Talent Program!

Of je nu bedrijfskunde hebt gestudeerd of informatica, wiskunde of geschiedenis. Wij zijn in jou geïnteresseerd!

Wat doe je als PlanMen consultant?

Als PlanMen consultant draag je concreet bij aan het optimaliseren van de inzet van medewerkers binnen organisaties, waarbij jij zorgt voor bevlogen medewerkers, tevreden klanten of patiënten en een gezonde organisatie. Super waardevol werk dus! PlanMen werkt voornamelijk voor grote gerenommeerde merken, zoals:

PlanMen opdrachtgevers

Dit is het Young Talent Program van PlanMen

Workforce Management (WFM) leer je niet in een studie maar in de praktijk. En wij willen alleen de top, dus hebben we een programma ontwikkeld waarmee wij jou helpen om deze top te bereiken!

Je wordt in circa 1,5 jaar intensief opgeleid met een mix van theorie en praktijk. Door middel van trainingen stomen we je klaar en kan je je opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Je maakt kennis met alle onderdelen van het vakgebied én neemt een kijkje in de keuken binnen de drie branches waarin bij als PlanMen opereren: de Gezondheidszorg, Overheid en Klantcontactcenters.

Behalve coaching on the job, krijg je ook 1-op-1 begeleiding: persoonlijke ontwikkeling staat bij PlanMen voorop. Omdat we zelfontwikkeling belangrijk vinden zal je ook deelnemen aan een persoonlijk leiderschapsprogramma. Daarnaast ontwikkel je ook je vaardigheden door het volgen van  vaardigheidstrainingen gericht op bijvoorbeeld adviesvaardigheden, gespreksvaardigheden, presentatievaardigheden en coachingsvaardigheden. Deze trainingen zorgen ervoor dat jij je in jouw rol als Workforce Management Consultant onze opdrachtgevers goed kunt adviseren over en begeleiden bij het verbeteren van de planning!

Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staat voorop en je kan altijd terugvallen op de kennis en ervaring van de andere trainees of collega’s. Je hebt regelmatig intervisie met elkaar en de onderlinge sfeer is vriendschappelijk en behulpzaam. Je start in een groep met andere trainees waar jij gedurende het traineeship vaak gezamenlijk mee op zal optrekken.

Na afronding van het traineeship kun jij je specialiseren in één van de onderdelen of je juist verbreden. Tijdens het traineeship vervul je opdrachten binnen team Zorg, Overheid of Klantcontact. Na afronding van het traineeship zal je instromen binnen één van deze teams!

Het dynamische Young Talent Program geeft je de kans jezelf te ontwikkelen en uit te dagen! Je stapt in een leerzame rollercoaster om bij verschillende projecten van de beste WFM-professionals het vakgebied te ontdekken en een waardevolle impact te maken waar je sámen trots op kan zijn. Super gaaf toch?!” - Oumaima el Kayouhi, lichting januari ‘21

Dit ben jij

 • HBO- of WO-afgestudeerd; 
 • Je bent sociaal, analytisch, creatief, klantgericht en je weet van aanpakken; 
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Je bent mensgericht, weet medewerkers en klanten voor je te winnen en aan je te binden; 
 • Bovenal heb je de drive om mensen, organisaties en haar klanten blij te maken en te houden. 

In het Young Talent Program krijg je snel theoretische handvatten om bij verschillende klanten echt impact te maken. Dat ik deze impact maak, samen met andere Young Talents in dit traineeship, maakt dit programma juist zo leuk.” - Bente Kelly, lichting oktober ‘20

Dit kun je van ons verwachten

 • Een passend salaris met deelname aan onze winstdelingsregeling volgens de richtlijnen van ons salarishuis;
 • Een leaseauto of een vervoersbudget passend binnen onze mobiliteitsregeling;
 • Deelname aan het persoonlijk leiderschapsprogramma, doorlopende kennisontwikkeling via onze eigen WFM Academy en een toegankelijk ontwikkelbudget;
 • Pensioenregeling;
 • Een open en coöperatieve bedrijfscultuur met een goede werk/privé balans;
 • Leuke activiteiten binnen het team van Young Talents en met de PlanMen organisatie.

Dit is PlanMen

PlanMen is een Consultancy organisatie gespecialiseerd in Workforce Management. Met meer dan 90 collega’s werken wij bij onze opdrachtgevers door het hele land voor de uitvoering van de personeelsplanning en/of het verbeteren, veranderen, implementeren van Workforce Management.

Interesse in het Young Talent Program?

Nieuwsgierig of het Young Talent Program iets voor jou is? Onze huidige Young Talents staan je graag te woord! Stuur mij (Eva) een bericht en ik regel dat je op korte termijn telefonisch kan kennismaken met een Young Talent! Stuur je berichtje naar eva.hazes@planmen.com of naar 06-82464336.

Wil je al solliciteren? Dat kan zeker! We willen je graag beter leren kennen dus stuur je CV en een beknopte (2/3 minuten) videosollicitatie naar werkenbij@planmen.com.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!
Eva Hazes: 06-82464336 of stuur een mail naar eva.hazes@planmen.com. 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PlanMen

Eva Hazes
HRD manager

Amersfoortseweg 102
3941 EP Doorn
Nederland

088 825 2525
info@planmen.com
https://www.planmen.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden