Loading...

Bezig met laden...

Young Talent Program bij PlanMen

Traineeship
Doorn
Bedrijf: PlanMen
Sluit: 20-11-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Ontwikkel jezelf tot WFM Consultant via het PlanMen Young Talent Program

Wil jij een vliegende start van jouw carrière via ons Young Talent Program Workforce Management? Ben je net klaar met een HBO of universitaire studie? Dan bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen tot Workforce Management Consultant.

Als WFM Consultant bij PlanMen draag je direct bij aan het continue verbeteren van één van de belangrijkste processen van organisaties, waarbij jij zorgt voor bevlogen medewerkers, tevreden klanten of patiënten en een gezonde organisatie. Super waardevol werk dus! Je ontwikkelt je tot volwaardig Workforce Management Consultant door intensieve begeleiding vanuit PlanMen via ons Young Talent Program.Wil jij samen met andere Young Talents aan de slag vanaf 11 januari 2021?

Dit doe je als Workforce Management consultant

Workforce Management is het afstemmen van personeel en werk op een zo optimaal mogelijk manier. De juiste medewerkers op de juiste plek op het juiste moment. Of dit nu gaat om winkelpersoneel, medewerkers op een call center of -nu actueel- de planning van verpleegkundigen op corona-afdelingen.

Vanuit zowel operationeel, tactisch als strategisch perspectief combineer je het werkaanbod met het beschikbare personeel, analyseer je resultaten, maak je voorspellingen en adviseer je de klant. Je opereert in het speelveld tussen HR, finance, operations en IT en kijkt continu waar er verbeteringen mogelijk zijn in de processen. Het resultaat is dat het potentieel van medewerkers en organisatie volledig worden benut. Zo ontstaat vrijheid, trots en rust in de organisatie.

Dit is het PlanMen Young Talent Program

Workforce Management (WFM) leer je niet in een studie maar in de praktijk. En wij willen alleen de top, dus hebben we een programma ontwikkeld waarmee wij jou helpen om deze top te bereiken.

Je wordt in één jaar intensief opgeleid met een mix van theorie en praktijk. We stomen je klaar met trainingen vanuit onze eigen PlanMen Academy die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je leert hoe het plannen van personeel in zijn werk gaat en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarnaast ontwikkel je jouw adviesvaardigheden, zodat je in jouw rol als WFM Consultant onze opdrachtgevers van goed advies kunt voorzien.

Je maakt kennis met alle onderdelen uit het vakgebied. Uiteindelijk kun jij je specialiseren in een van die onderdelen of je kunt juist verbreden in een van de branches waar we actief zijn, zoals de zorg, overheid en klantcontact. Omdat we zelfontwikkeling belangrijk vinden zal je ook deelnemen aan een persoonlijk leiderschapsprogramma.
Je kijkt mee in diverse keukens van onze opdrachtgevers en je leert alle kneepjes uit het vak. Behalve coaching on the job, krijg je ook 1-op-1 begeleiding: persoonlijke ontwikkeling staat bij PlanMen voorop.

Dit is PlanMen

PlanMen is een Consultancy organisatie gespecialiseerd in Workforce Management. Wij hebben meer dan 70 medewerkers in dienst die ingezet worden bij onze opdrachtgevers door het hele land voor de uitvoering van de personeelsplanning en/of het verbeteren, veranderen, implementeren van Workforce Management.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Doorn, midden in de bossen waar we regelmatig al wandelend overleggen hebben. Naast interim en consultancy, hebben we ook onze eigen PlanMen Academy: de opleidingstak op het vakgebied van Workforce Management. Daarnaast doen we actief aan kennisdeling door verschillende events te organiseren, zoals ons jaarlijkse WFM Congres.

Onze cultuur wordt gekenmerkt door een no-nonsense instelling: we werken hard, hebben hart voor elkaar (maar ook voor de zaak) en hebben ook veel lol met elkaar.  De kernwaarden van onze cultuur: Bevlogen, Leidend, Inventief, Kundig en Samen (BLIKS). Bij PlanMen werken stuk voor stuk gepassioneerde specialisten, met ieder een eigen inbreng. Kenmerkend aan onze cultuur is de bereidheid om elkaar te helpen en samen te werken: stel een vraag op een van onze interne social media kanalen en in minder dan een uur krijg je al veel reacties. Daarnaast ondersteunen de Managing Consultants jou in jouw ontwikkeling, in de opdracht, maar ook persoonlijk.

Dit ben jij

  • HBO- of WO-afgestudeerd;
  • Je bent sociaal, analytisch, creatief, klantgericht en je weet van aanpakken;
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen: kennis is het waardevolste bezit;
  • Je bent mensgericht, weet medewerkers en klanten voor je te winnen en aan je te binden;
  • Bovenal heb je de drive om mensen, organisaties en haar klanten blij te maken en te houden.

Dit kun je van ons verwachten

Een vliegende start van jouw carrière!
Je kunt rekenen op goede voorwaarden: een goed salaris, leaseauto, laptop en telefoon zijn onderdeel van het pakket. Wij houden ook van een feestje. Zo hebben wij de jaarlijks terugkerende familiedag en het kerstfeest, zijn wij goed in het organiseren van een Oktoberfest en uiteraard zijn er (online) vrijdagmiddagborrels.

Wat vragen we jou?

We willen je leren kennen, dus wie ben je, wat drijft je en wat kom jij PlanMen brengen? Waarom kies je voor ons Young Talent Program?

Stuur hierover een beknopte video-sollicitatie en jouw CV naar info@PlanMen.com.

Solliciteren kan tot en met 20 november 2020.

Nodigen we je uit op basis van jouw video-sollicitatie, dan doen we online een kennismakingsgesprek. Hierna volgt een kennismakingsmiddag bij ons op kantoor. Bij goed weer doen we dat al wandelend in het bos op ons landgoed. Uiteraard rekening houdend met de RIVM-maatregelen.

Een assessment vormt onderdeel van de procedure.

De startdatum van het Young Talent Program is 11 januari 2021

Heb je vragen: neem contact op met Eva Hazes via 088 825 2525!

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PlanMen

Eva Hazes

Amersfoortseweg 102
3941 EP Doorn

088 825 2525
info@planmen.com
https://www.planmen.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden