1. Home
 2. Bedrijfspresentaties
 3. Werken bij PlanMen

PlanMen

Work hard, play hard…

Werken bij PlanMen

PlanMen is een Consultancy organisatie gespecialiseerd in Workforce Management. Wij hebben meer dan 70 medewerkers in dienst die ingezet worden bij onze opdrachtgevers door het hele land voor de uitvoering van de personeelsplanning en/of het verbeteren, veranderen, implementeren van Workforce Management.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Doorn, midden in de bossen waar we regelmatig al wandelend overleggen hebben. Naast interim en consultancy, hebben we ook onze eigen PlanMen Academy: de opleidingstak op het vakgebied van Workforce Management. Daarnaast doen we actief aan kennisdeling door verschillende events te organiseren, zoals ons jaarlijkse WFM Congres.

Consultancy iets voor jou?

Tuurlijk, wij kennen ze ook. Het prototype ‘consultant’, strak in pak met stropdas of nette witte blouse en donkerblauwe kokerrok. Helemaal prima, niks mis mee. Maar ook als jij je in dat beeld niet herkent, en wél een slimme kop bent die het leuk vindt andere organisaties graag verder helpt professionaliseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bij PlanMen vinden het belangrijk dat je bevlogen bent. Dat je uitdagingen aangaat en jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Dat je toegewijd bent. Je vakgebied door en door leert kennen. En dat je onze klanten op workforce management gebied wilt inspireren en echt wilt helpen verder te komen.

Wat we vaak terughoren van onze opdrachtgevers – en misschien wel het mooiste compliment vinden – is: ‘Die mensen van PlanMen: ze verstaan hun vak én het zijn ook nog eens hele leuke mensen.’

Nieuwsgierig geworden? Mooi, want die eigenschap verwachten we ook van jou!

Wij van PlanMen

Wij hebben geen trendy reclamebureau ingeschakeld om te beschrijven waarom PlanMen zo leuk is om bij te werken. Wij, de collega’s van PlanMen, vertellen dit liever zelf. Hieronder een greep uit wat onze young talents zelf zeggen over het Young Talent Program bij PlanMen.

trainee wesley kok PlanMen

“Ik leer veel vanuit het werken in de praktijk en vind het daarom fijn dat we gelijk bij verschillende organisaties aan de slag mogen gaan in diverse markten (bij zowel Overheid, Zorg als Klantcontact)” – Wesley Kok

trainee PlanMen

“Het fijne aan het Young Talent Program is dat je snel praktijkervaring op doet maar daarnaast ook ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, middels trainingen die aansluiten bij je vragen vanuit de praktijk"

Bente Kelly trainee PlanMen

“In het Young Talent Program krijg je snel theoretische handvatten om bij verschillende klanten echt impact te maken. Dat ik deze impact maak, samen met andere Young Talents, maakt dit programma juist zo leuk.”

Work hard, play hard…

Tuurlijk. Af en toe werken we hard. Want die deadline moet gehaald worden en de klant heeft écht dringend om dat adviesrapport gevraagd. Maar we vinden het bij PlanMen ook heel belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling én voor ontspanning en plezier. Samen doen we meer dan alleen werken. En als wij ons ontwikkelen, ontwikkelt PlanMen als
organisatie zich ook!

Een greep uit de (facultatieve) activiteiten van het afgelopen jaar:

 • Trainingen, cursussen (persoonlijk keuzebudget)
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Deelname aan beurzen en congressen
 • Legendarische thematische kerstdiners (James Bond 2018)
 • De jaarlijkse PlanMen Familiedag voor alle collega’s en hun gezinnen
 • Een workshop improvisatietheater
 • Inspiratiewandelingen door het bos (als je geluk hebt, zie je hertjes!)
 • Voetbalwedstrijd tegen jong Ajax
 • Deelname aan hardloopevenementen
 • Nou ja, zulke dingen dus.

Wil je meer lezen en weten over werken bij PlanMen klik dan op www.planmen.com/over-ons/werken-bij-planmen/ en lees hier meer over.

 

 

werken bij PlanMen

Contact

PlanMen

Josine Thiadens
HRD manager

Amersfoortseweg 102
3941 EP Doorn
Nederland

+31624148442

https://www.planmen.com

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden