Traineeship bij Newpublic

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: Newpublic
Sluit: 10-05-2019

Traineeship newpublic

De overheid verandert en dat vraagt om een nieuwe stijl ambtenaar. Leergierig, ondernemend, resultaatgericht. Mensen die buiten de kaders durven denken en niet bang zijn om zichzelf een spiegel voor te houden. Die successen behalen met mensen binnen en buiten hun organisatie. Bij newpublic geloven we in de kracht van jong talent om dit soort veranderingen in gang te zetten.

Daarom versterken wij provincies en gemeenten met jong talent dat we met uiterste zorg werven, selecteren en opleiden. Ambitieuze en betrokken HBO,- en WO-ers die bij de overheid willen werken om het verschil te maken.

Vijf redenen om trainee te worden bij newpublic

Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om te kiezen voor een traineeship bij newpublic:

  • We plaatsen meer dan honderd trainees per jaar.
  • Je kunt overal in het land terecht bij gemeenten en andere opdrachtgevers.
  • Je hebt keuze uit een groot aantal, zeer uitdagende opdrachten.
  • Ons unieke traineeprogramma geeft je de kans om jezelf beter te leren kennen en de volgende stap in jouw loopbaan te ontdekken.
  • Jouw newpublic collega’s (de andere newpublicers zeg maar) zijn net zo ondernemend, energiek, enthousiast en gedreven als jij.

Voor wie ga je werken?

Acht van de tien organisaties waar onze trainees voor gaan werken zijn gemeenten verspreid door het hele land. Maar er zijn natuurlijk nog heel veel andere overheidsorganisaties die op zoek zijn naar jong talent. We werken bijvoorbeeld ook met het UWV, een omgevingsdienst en een belastingsamenwerking
Bij wie je ook gaat werken, samen zorgen we ervoor dat de opdrachtgever en het project waar je aan gaat werken perfect passen bij wie je bent en wat je wilt bereiken. En als je nog niet precies weet wat je wilt, richten we je traineeship zo in dat je dat kan ontdekken wat bij jou past en richting kan geven aan jouw loopbaan.

Aan wat voor projecten ga ik werken?

De overheid heeft te maken met tal van nieuwe taken en verantwoordelijkheden waar een frisse wind van grote toegevoegde waarde kan zijn. Newpublicers kunnen daarvoor zorgen en vanuit de Durven, Doen en Delen filosofie helpen de gewenste veranderingen te realiseren.

De diversiteit aan functies en thema’s is groot. Zo kun je worden ingezet als beleidsmaker of projectleider, organisatieadviseur of procesbegeleider. De focus ligt bij veel overheidsorganisaties op de vele verandertrajecten die actueel zijn. Denk aan het inrichten van de decentralisaties, de digitalisering, integraal werken, het sociaal domein, of bijvoorbeeld de Omgevingswet. Jouw opdracht is dan bijvoorbeeld om medewerkers anders te laten denken en werken of bewoners te betrekken bij nieuw beleid.

Wat houdt het ontwikkelprogramma in?

Een eerste opdracht bij een onbekende organisatie voelt altijd als een sprong in het diepe. Elke organisatie kent zijn eigen dynamiek en vraagt om een andere aanpak. Om hierin je eigen weg te vinden, je talenten te leren kennen en te ontdekken hoe je die optimaal kunt inzetten, volg je samen met de andere newpublicers om de twee weken het ontwikkelprogramma. Het is een gevarieerd, intensief en uitdagend programma waarin je werkt aan je vaardigheden, competenties en kennis van de overheid. Daarnaast is er alle ruimte om je ervaringen te delen, vragen uit de praktijk in te brengen en te leren van jouw collega’s. Met de fieldmanager en je opdrachtgever bespreek je de ontwikkeling die je doormaakt en de punten waaraan je kan werken.

En nu?

Heb jij een Bachelor of Master diploma, heb je de afgelopen drie jaar je studie afgerond of hooguit drie jaar werkervaring en zit het Durven, Doen en Delen ook in jouw DNA? Laten we samen werken aan jouw persoonlijke groei en een sterke overheid. Ga voor een traineeship bij newpublic. Je kunt op elk moment solliciteren en instromen. Ga naar https://www.newpublic.nl/solliciteren/ om te solliciteren en naar https://www.newpublic.nl/ voor meer informatie over ons traineeship! 

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Newpublic

Human Resources

Utrechtseweg 93
3818 EC Amersfoort

033-7600080
info@newpublic.nl
www.newpublic.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden