Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Sociaal domein bij NCOD

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: NCOD
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Sociaal domein (junior) NCOD

NCOD Sociaal Domein is op zoek naar trainees die zich binnen het sociaal domein willen ontwikkelen tot beleidsadviseur in het aandachtsgebied Participatiewet, WMO of de Jeugdwet.

Wat houdt het Traineeship bij NCOD Sociaal Domein?

Tijdens het Traineeship voer je op projectbasis diverse en uitdagende opdrachten uit bij gemeentes. Door begeleiding van ervaren adviseurs en ons trainee-programma, zorgen we er samen voor dat jij snel groeit als persoon en professional. Door de diversiteit aan opdrachten doe je in korte tijd veel ervaring op. Jouw werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het vertalen van interne en externe ontwikkelingen naar beleidsadviezen en verbetervoorstellen. Je ontwikkelt en implementeert diverse projecten binnen jouw vakgebied. We verwachten dat je jezelf specialiseert in één van de drie aandachtsgebieden binnen het sociaal domein: de Participatiewet, de WMO of de Jeugdwet.

Samen met trainees van de diverse vakgroepen van NCOD woon je ongeveer twintig bijeenkomsten bij verspreid over één jaar. Je traint onder andere vaardigheden als organiseren, communiceren, reflecteren en resultaatgerichtheid. Daarnaast versterk je de onderlinge band door middel van het ondernemen van ontspannen activiteiten en krijg je intervisie en persoonlijke coaching.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste starter die zich wil ontwikkelen tot beleidsadviseur of projectleider in het sociaal domein. Je beschikt over algemene kennis van de aandachtsgebieden van het sociaal domein zodat je verbindingen kunt leggen.

  • Je hebt recent een opleiding afgerond op universitair niveau;
  • Bij voorkeur heb je stage- of werkervaring opgedaan binnen het sociaal domein;
  • Je bent flexibel, klantgericht, analytisch, daadkrachtig en communicatief vaardig;
  • Je hebt kennis van of ervaring met bestuurlijke en politieke processen;
  • Je bent bereid om te reizen en in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij je?

  • Afwisselende opdrachten door heel Nederland;  
  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring; 
  • De keuze uit een (elektrische) leaseauto of een mobiliteitsbudget zodat jij kunt kiezen voor het vervoer dat bij jou past; 
  • Verschillende projecten om kennis en talent (verder) te ontwikkelen, waaronder het Jong Professional Programma.
  • NCOD-sportkleding voor fietsers en hardlopers.

Wie zijn wij?

NCOD wil Nederland mooier maken door te bouwen aan een sterkere overheid. We adviseren, begeleiden en ondersteunen de publieke sector op het gebied van advies, detachering en opleidingen. Je komt bij NCOD terecht in een levendige en informele organisatie met ruim 200 adviseurs.Binnen NCOD is aandacht voor jou. Je krijgt veel kansen om te groeien en jezelf te ontplooien. Bij de vakgroep NCOD Sociaal Domein draagt iedereen bij aan verdere ontwikkeling van elkaar en het team als geheel. Ondanks dat we elkaar niet elke dag zien is er grote onderlinge verbinding door vakgroepavonden, lezingen en ontspannende activiteiten.  

Solliciteren?

We nodigen je uit om te solliciteren, dit kan via de knop ‘Solliciteren’. We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie. Bekijk hier de sollicitatieprocedure van NCOD. Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem dan gerust contact op met een van de regiomanagers: Bianca van Jaarsveld (06-46284221) of Johan van der Zee (06-57745499).

 

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

NCOD

Afdeling Recruitment

Lieve Vrouwekerkhof 7
3811 BS Amersfoort
Nederland

085-9020530
https://www.werkenbijncod.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden