Loading...

Bezig met laden...

Traineeship SAP consultant bij iTrainee

Traineeship
's-Hertogenbosch
Bedrijf: iTrainee
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship SAP consultant

Ben jij een net afgestudeerde bachelor- of masterstudent en op zoek naar een kickstart voor je carrière? En spreekt de combinatie van IT, business en consultancy je aan? In ons traineeship gaan we, na een korte opleidingsperiode waarin ontwikkeling op het gebied van SAP, jouw competenties en soft skills voorop staat, samen met jou op zoek naar een opdrachtgever en functie die perfect past bij jouw ambities en interesses.

Ons geheim? De beste SAP-trainingen. De meest geschikte match zoeken voor jou met een opdrachtgever. Specialiseren op basis van je wensen en de situatie bij de opdrachtgever. Aandacht voor sociale vaardigheden en intensieve begeleiding. En niet te vergeten... een team dat je altijd uitdaagt en inspireert.

SAP wereldwijd

SAP is in Europa de grootste ERP-softwareleverancier als het gaat om procesoptimalisatie en automatisering binnen bedrijven. Marktleider op het gebied van business softwareoplossingen op het vlak van Logistiek, HR, Verkoop, Financiën, Management Informatie en Inkoop. Organisaties als Philips, Unilever en PostNL werken met de software van SAP. Er is dan ook veel vraag naar SAP-professionals. Dat is precies de reden waarom onze trainees zo waardevol zijn voor bedrijven!

iTrainee medewerker dynamic jump

iTrainee SAP-College

Als je start bij iTrainee begin je met een korte opleidingsperiode, die wordt aangestuurd door ervaren SAP-docenten. Deze periode sluit mooi aan op je studie die je net hebt afgerond. Je leert over de bedrijfskundige en functionele kant van SAP, en doet ervaring op met de technische kant van de software. Tijdens het traineeship wordt er iedere week een test afgenomen om na te gaan of de kennis goed is overgekomen. Nadat je het SAP-college en een door jou gekozen specialisatie hebt afgerond ben je SAP-consultant. Vervolgens matchen we je met een opdrachtgever én functie die aansluit op jouw interesses en ambities!

Welke opleiding heb je gevolgd?

Je hebt een bachelor- of masterstudie afgerond. Het SAP-traineeship sluit het beste aan bij mensen met een opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Financieel Management, Logistiek, Business Administration, Organization Studies, Econometrie of Information Management. Daarnaast moet je Nederlandse taalvaardigheid goed zijn.

Alleen met een IT-opleiding?

Je hoeft voor ons SAP traineeship zeker geen specifieke IT-opleiding gedaan te hebben. Het kan uiteraard wel, maar het is niet noodzakelijk. Een bèta-aanleg en interesse in het IT-vak zijn wel belangrijk! We testen hoe dan ook op voorhand of je over voldoende capaciteiten beschikt om in de korte lesperiode de SAP-kennis op te doen. Wij leren je de rest.

Professionele skills

Bedrijven vragen steeds meer naar adviseurs die naast SAP-skills ook kennis hebben van mensen en bedrijfsprocessen. Met die combinatie van Business, IT & People onderscheid jij je van andere SAP-professionals. Gedurende dit traject ontdek je onder andere jouw rol in een organisatie, hoe je overkomt op anderen en leer je hoe je bij iedere interactie de juiste indruk achterlaat!

Carrière in SAP

Welke problemen lost een SAP-consultant zoal op? Hoe verwerk je als logistiek bedrijf op een efficiënte manier 100.000 orders per dag van een grote leverancier? Hoe lever je printeronderdelen binnen twee dagen na de bestelling uit aan consumenten? Hoe maak je bruikbare managementinformatie voor een retailorganisatie die inzicht wil in de verkoopresultaten van haar honderden filialen? Of er moet samen met eindgebruikers van SAP nagedacht worden over hoe een nieuw stuk software eruit gaat zien. Allemaal uitdagingen die je als SAP-trainee kunt tegenkomen. Van logistiek tot inkoop en van financieel tot CRM. Alles draait om het goed kunnen definiëren van processen en de vertaalslag kunnen maken van een proces naar de inrichting van SAP.

En nu?

Denk je: dat is iets voor mij? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een traineeship bij iTrainee? Doe de test!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag langs komen voor een eerste kennismaking? Neem dan direct contact met op met onze recruiters Ivo (06-55552839) of Imke (06 29383845).

Op onze website kun je alles nog even nalezen en daar vind je ervaringsverhalen van onze trainees: www.iTrainee.nl

Medewerkers aan het woord
Myrte Pieters iTrainee Operationeel Manager
Trainees zijn van onschatbare waarde
Jules Weijers iTrainee
Ruimte om te ontwikkelen
Angela den Drijver Business Application Analist Mammoet
Ben ik geschikt voor IT?
Frans Daems Technical SAP Consultant myBrand
Niet op één paard wedden
Tim Scheffer Dev-Ops Engineer iTrainee
Een soort grote snuffelstage
Trainee Tessel de Boer bij iTrainee
Grijp elke kans om te leren

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

iTrainee

Imke Geschiere

Statenlaan 8
5223 LA 's-Hertogenbosch
Nederland

06 29383845
[email protected]
https://www.itrainee.nl/traineeship/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden