Loading...

Bezig met laden...

Traineeship SAP consultant bij iTrainee

Traineeship
's-Hertogenbosch
Bedrijf: iTrainee
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship SAP consultant

Ben jij een net afgestudeerde Bachelor- of Masterstudent en op zoek naar een kickstart voor je carrière? En spreekt de combinatie van IT, business en consultancy je aan? In ons SAP-traineeship word je in een korte periode opgeleid tot functioneel of technisch SAP-consultant! Om vervolgens direct je kennis toe te passen binnen een door jou gekozen specialisatie bij een van onze klanten.
Waarom zou je voor iTrainee kiezen? Je krijgt een opleiding, een inkomen en een baan. Uiteraard word je uitstekend begeleid. Met een mooie carrière in het vooruitzicht!

SAP wereldwijd

SAP is in Europa de grootste ERP-softwareleverancier als het gaat om procesoptimalisatie en automatisering binnen bedrijven. Marktleider op het gebied van business softwareoplossingen op het vlak van Logistiek, HR, Verkoop, Financiën, Management Informatie en Inkoop. Organisaties als Philips, Unilever en PostNL werken met de software van SAP. Er is dan ook veel vraag naar SAP-professionals. Dat is precies de reden waarom onze trainees zo waardevol zijn binnen voor bedrijven!

 
iTrainee medewerker dynamic jump

iTrainee SAP-College

Als je start bij iTrainee begin je met een intensieve opleiding. Dit sluit mooi aan op je studie die je net hebt afgerond. Je leert over de bedrijfskundige en functionele kant van SAP, en doet ervaring op met de technische kant van de software. Tijdens het traineeship wordt er iedere week een test afgenomen om na te gaan of de kennis goed is overgekomen. Nadat je het SAP-college en een door jou gekozen specialisatie hebt afgerond ben je SAP-consultant. Vervolgens matchen we je met een organisatie die aansluit op jouw interesses en ambities!

Welke opleiding heb je gevolgd?

Je hebt met goed gevolg een Bachelor- of Masterstudie afgerond. Het SAP-traineeship sluit het beste aan voor mensen met een opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Financieel Management, Logistiek, Business Administration, Organisational Studies, Econometrie of Information Management. Daarnaast moet je Nederlandse taalvaardigheid goed zijn.

Alleen met een IT-opleiding?

Je hoeft voor een SAP traineeship zeker geen specifieke IT-opleiding gedaan te hebben. Het kan uiteraard wel, maar het is niet noodzakelijk. Een sterke bèta aanleg en interesse in het IT-vak zijn wel belangrijk. We testen hoe dan ook op voorhand of je over voldoende capaciteiten beschikt om in de korte lesperiode de SAP-kennis op te doen. Wij leren je de rest.

IT alleen voor nerds?

Bedrijven vragen steeds meer naar adviseurs die naast SAP-skills ook kennis hebben van mensen en bedrijfsprocessen. Met die combinatie van Business, IT & People onderscheid jij je van andere SAP-professionals. Belangrijk is dat je goed kunt communiceren, een goed voorstel kan maken en (interne) klanten kan helpen met hun werk in SAP. Puzzelen en problemen oplossen schrikt jou niet af!

Carrière in SAP

Welke problemen lost een SAP-consultant zoal op? Hoe verwerk je als logistiek bedrijf op een efficiënte manier 100.000 orders per dag van een grote leverancier. Hoe lever je printer-onderdelen binnen twee dagen na de bestelling uit aan consumenten. Hoe maak je bruikbare managementinformatie voor een retail organisatie die inzicht wil in de verkoopresultaten van haar honderden filialen. Of er moet samen met eindgebruikers van SAP nagedacht worden over hoe een nieuw stuk software eruit gaat zien. Allemaal uitdagingen die je als SAP-trainee kunt tegenkomen. Van logistiek tot inkoop en van financieel tot CRM. Alles draait om het goed kunnen definiëren van processen en de vertaalslag kunnen maken van een proces naar de inrichting van SAP. Functioneel en/of technisch.

En nu?

Denk je: dat is iets voor mij? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een traineeship bij iTrainee? Doe de test!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag langs komen voor een eerste kennismaking? Neem dan direct contact met op met onze recruiter Anouk: 06-11627151.
Op onze website kun je alles nog even nalezen en daar vind je ervaringsverhalen van onze trainees: www.iTrainee.nl.

Medewerkers aan het woord
Ivana junior SAP SD Consultant iTrainee
Lekker divers en ik kan overal terecht dacht ik.
Paul Junior SAP BI Consultant iTrainee
Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk
Myrte Pieterse
Continue in contact staan met talent

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

iTrainee

Myrte Pieterse

Victorialaan 13
5213 JG 's-Hertogenbosch

073-7511725
recruitment@itrainee.nl
https://www.itrainee.nl/traineeship/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden