1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ITrainee

ITrainee

Je leert als je werkt en werkt als je leert

Werken bij ITrainee

Bij ITrainee leiden we middels ons traineeship ambitieuze starters op tot SAP Consultant en zorgen we ervoor dat zij aan het werk gaan in een omgeving en bij een bedrijf dat bij hen past.

ITrainee SAP concept

Het concept bestaat uit vier essentiële onderdelen. Voor het gemak hebben wij die vier vakgebieden gecombineerd:

  • Werven en selecteren 
  • ITrainee SAP college 
  • Plaatsing 
  • Coaching 

Werving en selecteren
Studenten die het talent hebben om SAP Consultant te kunnen worden zijn schaars. Met de juiste eigenschappen voor het vak, maar ook de juiste instelling en persoonlijkheid. Ze ontwikkelen passie voor dit mooie vak. Hebben een proactieve instelling, goede people skills en kunnen hun werkzaamheden structureren en plannen.  Hoofd- en bijzaken kunnen ze ook goed onderscheiden. Op basis van 8 capaciteitentesten kunnen wij deze eigenschappen testen. We voeren uitgebreide gesprekken met elkaar om te kijken over welke talenten je beschikt. Alle trainees zijn van Master of Bachelor niveau.

ITrainee SAP College
Binnen ITrainee hebben we ons eigen SAP college. Dit college duurt drie maanden en bestaat uit vier onderdelen:

1. SAP Functioneel
2. SAP Engine (techniek)
3. SAP Specialisatie
4. Persoonlijkheid- en communicatietraining

In ieder onderdeel leer je meer over een bepaald gedeelte van SAP. De 4 onderdelen samen geven jou een mooie basis om je carrière te starten bij één van onze opdrachtgevers. Iedere trainee kiest een eigen specialisatie, dus ieder traject is maatwerk.

Plaatsing
Als SAP consultant sla je dus de brug tussen de Business en IT. Je houdt je bezig met (onder meer) het automatiseren van bedrijfsprocessen en de implementatie hiervan binnen het bedrijf. Een brede rolbeschrijving, maar jij kiest daarbinnen je eigen specialisatie

Wat opvalt is dat een goede medewerker in een goede omgeving soms toch onvoldoende functioneert. Dat gebeurt niet zomaar. Alle trainees maken een analyse waarom zij in een team, voor die functie de juiste persoon zijn. ITrainee adviseert de trainee in zijn keuzes hierin, doordat wij kennis van de markt hebben. Hierdoor kom je op een plek terecht die bij je past!

Coaching
Talent betekent de aanwezigheid van gewaardeerde eigenschappen. Eigenschappen die belangrijk zijn voor een team. Die ontwikkeling stopt niet nadat een trainee is geplaatst. Het ‘meester-leerling’ verhaal of beter gezegd het ‘coach-trainee’ verhaal is belangrijk voor een succesvolle ontwikkeling van de SAP trainee.

Alle trainees worden SAP gecertificeerd op hun specialisatiegebied door SAP Nederland.

 

werken bij ITrainee

Contact

ITrainee

Recruitment BMC
Talent & Operations

Victorialaan 13
5213 JG 's-Hertogenbosch
Nederland

073-7511725

http://www.itrainee.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden