1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ITrainee

ITrainee

Je leert als je werkt en werkt als je leert

Werken bij ITrainee

Klinkt processen optimaliseren jou als muziek in de oren? Spreken termen als Big Data en Consultancy jou aan?
Je hebt je Bachelor- of Masterstudie (bijna) afgerond. Maar waar kun je daadwerkelijk iets betekenen? Wie biedt jou eigenlijk de beste mogelijkheden die bij jou passen? In Nederland. Of internationaal? Hoe kan jij de kennis die je tijdens de studie hebt opgedaan, begeleid in de praktijk brengen. Hoe pak jij deze grote stap van studie naar baan aan?

Het past bij jou om Business Cases op te willen lossen en om dit in een team te realiseren. Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om Processen in te richten en te ondersteunen. Met als hulpmiddel de meest gebruikte software op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering: SAP. En de bijbehorende Consultancy Skills aanleren.
Programmeren? Dat kan, maar hoeft niet. We maken onderscheid tussen een functionele functie of een technische (programmeer)functie. Het gaat er om waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen!

ITrainee begeleidt net afgestudeerde Bachelor en Master studenten in het vinden van een goed passende baan bij een mooi bedrijf. Consultancy of eindklant. Jij mag kiezen. Maar wel heel persoonlijk!

Jouw SAP traineeship bestaat uit drie perioden:

  • Is dit werkelijk wat bij mij past?
  • Een betaalde opleiding van drie maanden
  • Inzet bij een van onze vele klanten ondersteund door je persoonlijke coach. Eindklant of Consultancy.

Samen gaan we eerst zorgvuldig na waar je goed in bent. ITrainee heeft daarvoor een bijzondere test, die je inzicht geeft in jouw kwaliteiten. Je krijgt informatie over het traineeship en de gelegenheid om met de honderden trainees, die jou voorgingen, te praten. Waarom hebben zij deze keuze gemaakt. En hoe denken zij daar nu over. Als jij en wij overtuigd zijn, begin je met een drie maanden durende Business/ SAP Opleiding.

 

werken bij ITrainee

Contact

ITrainee

Myrte Pieterse

Victorialaan 13
5213 JG 's-Hertogenbosch
Nederland

073-7511725

www.itrainee.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden