Loading...

Bezig met laden...

Implementatie Traineeship bij ITDS Business Consultants

Traineeship
Diverse locaties
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Implementatie Traineeship

De ultieme kickstart van jouw carrière!

Tijdens het Implementatie Traineeship word je in vier weken klaargestoomd om aan de slag te gaan bij een grote (internationale) financiële dienstverlener. Tijdens een implementatietraject van een softwarepakket help jij onze klanten digitaliseren en innoveren. Samen met jouw mede-trainees, onder intensieve begeleiding van professionals in een betaald traineeship. 

Over het Implementatie Traineeship

Klaar voor de (kick)start? Het Implementatie Traineeship rond je af in zeven maanden en bestaat uit twee onderdelen:

  • Masterclass (week 1 t/m 4)

Via workshops en trainingen bereiden we je voor op je carrière als Consultant. Je leert alles over softwarepakketten als Keylane Axon, Salesforce, Miles en Plexus. Ook krijg je inhoudelijke trainingen over bijvoorbeeld Agile werken en de producten en processen binnen de financiële sector. Daarnaast train je jouw consultancy skills en werk je in teamverband aan uitdagende praktijkcases. De Masterclass rond je af met een aantal belangrijke examens.

  • Het Consultancy Development Program (6 maanden)

Gefeliciteerd! Je eerste promotie is binnen. Na vier weken Masterclass mag jij jezelf officieel Associate Business Consultant noemen en begin je aan het Consultancy Development Program. Tijdens deze fase werk je aan de implementatie van een softwarepakket, je analyseert data en onderhoudt het contact met de opdrachtgever. Naast je opdracht blijf je trainingen volgen. Door de combinatie van werken met je People Manager, trainingen en opdrachten blijf jij jezelf ontwikkelen als Consultant bij ITDS.

Opdrachten van oud-trainees

Benieuwd wat voor soort opdrachten je kunt gaan doen als trainee bij ITDS? Noah en Dominique vertellen je over hun eerste ervaring bij een klant.

Noah: “Na mijn traineeship ben ik gestart in het product configuratie team bij een grote internationale verzekeraar. Samen met een groep ITDS’ers werk ik hard aan de oplevering van nieuwe producten in het polisadministratiesysteem. Dit houdt in dat ik schakel met productmanagement over business requirements, ik functionele ontwerpen analyseer en producten ‘’bouw’’ in het systeem. In deze rol leer ik onwijs veel over processen bij financiële dienstverleners en ontwikkel ik mijn analytische vaardigheden. Ik merk dat ik snel meer verantwoordelijkheden krijg van mijn opdrachtgever!”

Dominique: "Het Implementatie Traineeship is een mooie start van je carrière. Aan de hand van trainingen en cursussen word je klaargestoomd om een bijdrage te leveren aan de digitalisering van de financiële sector. Je leert om een standaardsoftwarepakket passend te maken in een organisatie die al tientallen jaren meegaat. Hiervoor moet je creatieve beslissingen maken, nieuwe werkwijzen introduceren en nieuwe producten rationaliseren. Met als doel om kosten te verlagen en klanten beter te bedienen. Ik vind het heel gaaf dat ik onderdeel mag zijn van deze belangrijke ontwikkeling bij banken en verzekeraars."

Dit breng je mee 

  • Een hbo- of wo-diploma;
  • 0 – 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een flinke dosis ambitie en leergierigheid;
  • Affiniteit met IT en de financiële sector.

Dit kun je van ons verwachten

Arbeidsvoorwaarden ITDS

Dit zijn wij

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

We leren je graag kennen

Het Implementatie Traineeship start in 2023. Heb je vragen? Je kan direct contact opnemen met ons recruitmentteam via +316 29 22 34 06, of stuur een mail naar [email protected]. Solliciteren? Je bent van harte welkom!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship

Hoogeveen
Bedrijf: TVM Verzekeringen
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Maxime van Liere ITDS Business Consultants
De vrijheid om je plannen uit te werken en te implementeren
Mark Hebben Business Consultant ITDS Business Consultants
Tijdens het traineeship leer je heel veel in een korte tijd
Frederik Kappers Business Consultant ITDS Business Consultants
Meteen een succes om trots op te zijn!
Dominique Peeters Consultant ITDS Business Consultant
Ik heb als beginnend consultant flink wat impact gemaakt

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ITDS

Human Resources

John M. Keynesplein 15
1066 EP Diverse locaties
Nederland

+316 29 22 34 06
[email protected]
https://itds.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden