Loading...

Bezig met laden...

Automotive Traineeship bij ITDS Business Consultants

Traineeship
Diverse locaties
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Automotive Traineeship ITDS

Tijdens de Automotive Masterclass word je in vier weken on-site klaargestoomd om aan de slag te gaan als consultant in de Automotive branche. Jij gaat Automotives helpen te digitaliseren en in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de leasingmarkt. Je bouwt een sterke basis door configuratie en implementatie van Miles bij toonaangevende klanten. Dit allemaal met jouw mede-trainees, onder begeleiding van professionals in een betaald traineeship.

Over het Automotive Traineeship

Klaar voor de (kick)start? Het Automotive Traineeship rond je af in 7 maanden en bestaat uit twee onderdelen.

Masterclass (4 weken) 

Via workshops en trainingen bereiden we je voor op je carrière als Consultant. Je doet inhoudelijke kennis op over het softwarepakket Miles dat gebruikt wordt bij diverse leasemaatschappijen. Verder krijg je inhoudelijke trainingen over Agile werken en de producten en processen binnen de leasemarkt. Tot slot train je jouw consultancy skills en werk je in teamverband aan uitdagende praktijkcases. De Masterclass rond je af met een aantal relevante certificaten in jouw kofferbak.

Het Consultancy Development Program (6 maanden) 

Gefeliciteerd! Je eerste promotie is binnen. Na vier weken Masterclass mag jij jezelf officieel Associate Business Consultant noemen en begin je aan het Consultancy Development Program. Tijdens deze fase ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast je opdracht blijf je trainingen volgen, zowel hard- als soft skills, en werk je onder interne begeleiding aan je persoonlijke ontwikkeling als ITDS consultant.

Collega's vertellen

Wil je meer weten over de ervaringen van je collega’s? ITDS’ers Koen en Finn zijn naast consultants in de automotive branche ook succesvolle carspotters met een gigantisch bereik op Instagram. Je leest er alles over in het interview.

Werken bij ITDS

Natuurlijk, we werken keihard. Maar hebben ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we sporten ook samen. We hockeyen, lopen halve marathons en we organiseren jaarlijks een skitrip. En vanuit ons sporthart zijn we sponsor van de Johan Cruyff Foundation. Een beetje de sfeer te proeven van onze activiteiten? Neem een kijkje op onze werken bij pagina.

Dit kan je voor ons verwachten

ITDS Business Consultants arbeidsvoorwaarden

Dit breng je mee als Automotive trainee

  • Een hbo- of wo-diploma
  • 0 – 2 jaar werkervaring
  • Een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een flinke dosis ambitie en leergierigheid
  • Affiniteit met IT, de financiële- en automotive sector

Dit zijn wij?

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

We leren je graag kennen

Het Automotive Traineeship start in 2023. Heb je vragen? Je kan direct contact opnemen met ons recruitmentteam via +316 29 22 34 06, of stuur een mail naar [email protected]. Solliciteren? Je bent van harte welkom!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ITDS

Human Resources

John M. Keynesplein 15
1066 EP Diverse locaties
Nederland

+316 29 22 34 06
[email protected]
https://itds.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden