Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij Flux Partners

Traineeship
Diemen
Bedrijf: Flux Partners
Sluit: 23-08-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship (september)

Omschrijving

Je hebt je technische studie (bijna) afgerond en je bent klaar voor een volgende stap. Je kan niet wachten om de opgedane theorie om te zetten in de praktijk. Welke keuze ga je nu maken? Er is zoveel te ontdekken. Wij willen jou hier graag bij helpen. Vanaf september hebben wij ruimte voor 3 trainees.

Als trainee binnen Flux Partners loop en werk je gedurende één jaar mee op verschillende projecten binnen de diensten Projectmanagement, Tendermanagement en Inkoop. Binnen deze diensten hebben wij een aantal vakkennisgroepen, zoals contractmanagement en duurzaamheid.

Per jaar vervullen wij rond de honderd projecten binnen de GWW, wind en energie sector verspreid over Nederland. Binnen die projecten maak je kennis met een aantal rollen binnen het IPM-model, in zowel de private als publieke sector. Ook werk je mee op complexe aanbestedingstrajecten. Je komt te werken in een team van enthousiaste Flux adviseurs die er net als jij een succes van maken.

Wij geloven erin dat jij na één jaar een beter inzicht hebt in jouw talenten en kwaliteiten. Waar krijg je veel energie van en waarvan niet? Hoe maak je een verschil op een project? Vanuit daar kan jij je gaan specialiseren en focussen op datgeen wat jou gelukkig maakt.


Wij hebben de Flux Academy

Wij geven vrijheid en verantwoordelijkheid maar verwachten ook ontwikkeling. Daar helpen wij je een handje mee in onze unieke Flux Academy. Onze Academy stelt je in staat om je persoonlijke en professionele ontwikkeling in alle fasen van je loopbaan bij Flux Partners te versnellen. Zo trainen wij de beste adviseurs van Nederland!

Wie is Flux Partners

Wij zijn Flux Partners. Een pragmatisch adviesbureau met 55 adviseurs. Met elkaar zorgen wij voor impact in onze samenleving. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Wij zijn experts binnen ons vakgebied en hebben diepgaande kennis van projecten in de GWW-, bebouwde omgeving en wind- energiemarkt. Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers met het definiëren, voorbereiden en begeleiden van projecten. Voordat COVID-19 uitbrak werkten wij bij onze klanten op locatie, op vrijdag kwamen wij met alle collega's op ons kantoor in Amsterdam (half juni verhuizen wij naar Diemen). Nu werken wij voornamelijk vanuit huis. De vrijdagmiddag sluiten wij af met een weekafsluiting en de nodige virtuele gezelligheid! Online werken doen wij zo

Kies jij voor Flux, dit bieden wij jou

 • Uitdagende en afwisselende projecten;
 • Eigenaarschap;
 • 30 vakantiedagen;
 • Mooi start salaris;
 • 10% Compensatievergoeding voor je pensioen (of vrij te besteden);
 • Goede werkmaterialen;
 • Onboardingstraject van honderd dagen;

Nog meer reden om bij Flux te werken? Zeker

Dit vragen wij van jou

 • HBO/ WO diploma (bijvoorbeeld Civiele Techniek, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Planologie);
 • Je bent vanaf september 2021 beschikbaar;
 • Gedrevenheid en energie;
 • Je vindt het, net als wij, zo nu en dan prettig om eens goed te sparren of van gedachten te wisselen.
 • Je kunt je, net als alle overige 55 Fluxers volledig vinden in onze kernwaarden: Familiair, Leuk, Uitdagend en Xcellent.

Benieuwd naar de ervaringen van onze adviseurs? Bekijk hier de video van Robin, Indy en Simon:

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Flux Partners

Mariske Frieser
Corporate Recruiter

Diemerhof 42
1112 XN Diemen

m.frieser@flux.partners
Werken bij Flux Partners

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden