1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Flux Partners

Flux Partners

Grenzen verleggen

Werken bij Flux Partners

Het moet wel leuk blijven. Dat is een van de belangrijkste credo's bij Flux. Maar denk niet dat we ons werk niet serieus nemen. Integendeel. Wij geloven juist in ambities najagen, in hard werken, in kritisch meedenken en in creatieve oplossingen. We willen nooit stil staan en geloven in de kracht van ontwikkeling.

Bij Flux willen we het verschil maken voor onze klanten. Blijvende impact realiseren, duurzame resultaten boeken. Dat doen we als een team. We zijn partners van elkaar, én van onze klanten. We werken samen. En dan is een goede sfeer heel belangrijk.

Grenzen verleggen

Dat betekent bij Flux dat je veel vrijheid krijgt om je werk in te richten zoals dat bij jou past. Vanuit de gedachte dat je binnen die vrijheid je verantwoordelijkheid neemt. Dat je denkt in kansen. Dat je je voorbereidt. En dat je je grenzen gaat verleggen. Maar natuurlijk ook dat je je bij ons gewoon thuis voelt, zodat je optimaal kunt presteren.

Daarom betrekken we nieuwe medewerkers van begin af aan bij het hele proces. Je gaat meteen mee naar klanten, zelfs als je enige taak daar bestaat uit luisteren. Gaandeweg groei je in je rol tot je zelf verantwoordelijk wordt om zo'n sessie te leiden.

We gaan graag op zoek naar de next step. Maar we relativeren ook. We gaan als een speer, maar we willen niet te hard van stapel lopen. En dus reflecteren we graag op ons werk. Daar leer je van en zo komen we stuk voor stuk echt verder.

We doen het samen

Bij Flux Partners gaan gezelligheid en hard werken hand in hand. We organiseren regelmatig bijeenkomsten met alle medewerkers. We evalueren afgeronde projecten, bespreken lopende opdrachten en blikken vooruit op nieuwe ideeën – we sluiten af met een borrel, een lunch, een etentje en soms gewoon een feest.

Af en toe doen we iets heel anders. Zo stond een keer een workshop kijktechnieken op het programma. Verrassend om te merken dat iedereen weer wat anders kan zien in dezelfde foto. Dit heeft inhoudelijk misschien niet direct met je werk te maken, maar zo krijg je wel meer begrip voor collega's en klanten die een andere kijk op de zaak hebben of je uitleg niet gelijk begrijpen.

Bij Flux zijn we open en eerlijk naar elkaar. Nieuwe medewerkers nemen we daarin mee. We willen dat iedereen zich snel thuis voelt bij Flux. Daar spannen we ons actief voor in. Je krijgt een buddy die je wegwijs maakt in de organisatie zodat je vertrouwd raakt met onze manier van werken en met onze kernwaarden.

Flux Academy

We willen de organisatie verder ontwikkelen, en dat begint bij onze mensen. We stimuleren je ook om je talenten verder te ontwikkelen in de Flux Academy; met cursussen op vlak van persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke trainingen. Je blijven ontwikkelen is voor ons een cruciaal onderdeel van je werk.

De eerste drie jaar bij Flux volg je een collectief cursusprogramma: presentatietechnieken, aanbestedingsvormen, zakelijke etiquette enzovoorts. Na drie jaar komt er meer ruimte voor een persoonlijke invulling en kies je opleidingen die inhoudelijk goed bij jouw carrière aansluiten en kun je meer specialiseren. Je staat bij Flux nooit stil!

Ons hele verhaal wordt samengevat in onze vier kernwaarden:

  • Familiair
  • Leuk
  • Uitdagend
  • Xcellent

Contact

Flux Partners

Mariske Frieser
Corporate Recruiter

Diemerhof 42
1112 XN Diemen
Nederland

020 840 8600

Flux Partners

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden