Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Business & Digital management bij EVG Start

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: EVG Start
Sluit: 15-11-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Business & Digital management EVG Start

In het traineeship ga je direct bij een van onze topwerkgevers aan de slag in rollen als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of product manager. Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. 

Het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start is het meest persoonlijke traineeship van Nederland. Je onderhoudt intensief contact met je mentor, je collega trainees en de alumni van EVG Start.

Kickstart je carrière met Digital Talent Academy en het EVG Traineeship

Dit is dé kans om jouw carrière te kickstarten. Volg vanaf 22 november de Digital Talent Academy om toegang te krijgen tot het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start.

In de Digital Talent Academy helpen EVG Start’s beste trainers, mentoren en alumni jou een plek in het EVG Traineeship te bemachtigen. Je gaat aan de slag met je management skills, behaalt de benodigde certificaten en werkt met een projectgroep aan een challenge voor een echte opdrachtgever. Na vier intensieve weken ben je klaar voor de volgende stap: het traineeship!  

Terwijl jij en je projectgroep jullie doelen crushen, zoeken wij naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je direct na de Digital Talent Academy starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start, het meest persoonlijke traineeship van Nederland. Is er geen match? Dan ga je naar huis met tas vol certificaten, management skills en een netwerk voor het leven.

Er zijn nog vijf laatste plekken beschikbaar. Schrijf je zo snel mogelijk in om maandag 22 november al te starten. 

Schrijf je in voor DTA #5

Zet nu de stap. Schrijf je zo snel mogelijk in voor de Digital Talent Academy die start op 22 november. Je kunt dan in oktober al starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start. 

Je kunt direct solliciteren of meer informatie aanvragen. Onze recruiter neemt dan contact met je op. Wil je nu niet, maar later misschien wel meedoen met de Digital Talent Academy? Kies dan voor een reminder. Je ontvangt van ons dan eenmalig een reminder voor nieuwe edities van de Digital Talent Academy.

DTA #5 start 22 november

De vijfde editie van de Digital Talent Academy start op 22 november en duurt vier weken. Het programma beslaat 32 uur per week, waarbij je elke woensdag vrij bent. De DTA vindt, afhankelijk van de RIVM-richtlijnen, deels digitaal plaats en deels op ons kantoor in Amsterdam.

Vanaf de derde week zoeken wij naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je aansluitend aan de DTA starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start.

Schrijf je snel in. Dan nemen wij contact met je op.

De DTA is voor iedereen

De DTA is perfect voor iedereen die net of bijna afgestudeerd is en een carrière ambieert in business, IT of digital management. Je kan met elke studieachtergrond deelnemen, van wiskunde tot geschiedenis en van filosofie tot communicatie. Wij vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan je studieachtergrond en leren je dan ook graag kennen.

Eerdere Deelnemers DTA

Lisanne en legt uit waarom meedoen met de Digital Talent Academy waardevol is. 

 

Contact

Wil jij meer weten over het Traineeship Business & Digital management of The Digital Talent Academy? Bel of mail dan met recruiter Britt: werken@evgstart.nl of 06 39 83 90 08.

Medewerkers aan het woord
logo EVG Start
De steile leercurve van het EVG Start Traineeship
Robin Verdaasdonk Manager Security Consultant
Mijn vliegende start bij Park Plaza Hotels Europe

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EVG Start

Britt Sporkslede
Talentscout

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

06 39839008
werken@evgstart.nl
www.evgstart.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden