Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship bij Enexis Groep

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Enexis Groep
Sluit: 09-05-2024

(Operationeel) Management traineeship Enexis

Wil jij een vliegende start maken in je carrière? Ga voor het tweejarige management traineeship van Enexis. Bijdragen aan de energietransitie… Zie je het voor je? Een team van professionals aansturen die het energienetwerk in Nederland optimaliseren en storingen oplossen of ontdek in uitdagende projecten welke richting bij je past. Tegelijkertijd werk je in een uitgebreid trainingsprogramma aan je persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en kennis. Reken tijdens het hele traject op gerichte coaching, goede begeleiding en ondersteuning van zo’n tien enthousiaste collega-trainees.

Zo ga jij deze uitdaging aan als management trainee 

Je start het traineeship op 30 september 2024 met een uitgebreide onboarding. Daarin maak je kennis met je collega-trainees en leer je de rol van Enexis in de energietransitie kennen. Ook bouw je al meteen een groot netwerk op. We kiezen samen met jou een opdracht die aansluit bij jouw behoefte, ervaring en ambities. Kies je voor beleidsgericht management, dan draag je met je opdracht bij aan strategische sturing op centraal niveau. Je werkt bijvoorbeeld aan de implementatie van een nieuw autorisatieproces en de bijbehorende systemen. Of het uitrollen van een awarenessprogramma om alle medewerkers van Enexis bewuster te maken van digitale veiligheid en privacy.

Je tweede en derde opdracht organiseer je zelf binnen Enexis. Denk aan een opdracht als projectleider waarin je er mede voor zorgt dat we als netbeheerder onze strategische doelen behalen. Of een opdracht waarin je als adviseur helpt om het Nederlandse energienet slim te vernieuwen. Of kies je ervoor een opdracht te doen binnen Operations, het operationele hart van onze organisatie? Door de verschillende opdrachten krijg je een breed beeld van Enexis, bouw je een groot netwerk op en bent daardoor een echte verbinder in de organisatie. Zo bereid je je voor op je toekomst in een van de vele diverse functies zoals adviseur, manager, projectleider, scrummaster of product owner binnen onze veranderende organisatie.

Zo ga jij deze uitdaging aan als operationeel management trainee 

Je start op 30 september in een groep met een aantal mede trainees. Tijdens het traineeship ontwikkel je jezelf tot teammanager. Door uitdagende projecten aan te pakken leer je de functie, jouw leiderschap en onze organisatie in de volle breedte kennen. Al in het eerste jaar ga je aan de slag met een opdracht in de operatie waarbij je direct verantwoordelijkheid krijgt. Samen met jou kiezen we een opdracht die aansluit bij jouw behoefte, ervaring en ambities. Denk bijvoorbeeld aan een rol als assistent-manager in een team van monteurs en uitvoerders, het leiden van een (proces) verbetering of het helpen opzetten van een nieuw team.

Tevens kan je je projectmatige skills een boost geven om mee te helpen in een rol als projectleider op een van de vele projecten die er zijn. In het tweede jaar ga je steeds meer taken en verantwoordelijkheden van een teammanager uitvoeren en groei je toe naar een rol als zelfstandig teammanager. Je opdrachten voer je uit op de vestiging van Enexis in Hengelo of Maastricht, waarbij je verschillende afdelingen leert kennen en onderdeel uitmaakt van het managementteam.

Maar we gooien je niet meteen in het diepe. Eerst volg je een uitgebreid onboardingstraject waarin je kennis maakt met je collega-trainees en de rol van Enexis in de energietransitie leert kennen. Extra mooi is dat je tijdens dit traject al meteen een groot netwerk opbouwt.

In beide traineeships leer je veel

Tijdens je hele traineeship volg je samen met je collega-trainees een uitgebreid trainingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, managementvaardigheden en sector- en organisatiekennis. Van communicatietraining tot de lean methodiek en van de verschillende leiderschapsstijlen tot het voeren van moeilijke gesprekken met acteurs; alles komt aan bod. Dit programma volg je samen met je collega-trainees, waarin je ook weer veel van elkaar zult leren. Ook zorgen we voor persoonlijke coaching en goede begeleiding bij je opdrachten. En je krijgt alle gelegenheid om je ervaringen te delen met je collega-trainees en te sparren over zaken waar je tegen aanloopt. Zo maak je in twee jaar tijd in sneltreinvaart kennis met Enexis en de energiesector. En zet je flinke stappen in je groei als mens en collega.

Wil je graag nog wat meer weten? Kijk op werkenbijenexis.nl/trainee of kom kijken bij de inhousedag op 9 april!

In ruil voor jouw energie zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten: 

  • Een bruto maandsalaris van € 3.881,- op basis van 40 uur per week. Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 13 van € 3.216,- en is aangevuld met persoonlijk budget (10%) en dertiende maand (10,7%).
  • Gegarandeerde doorgroei in je 2e jaar van salarisschaal schaal 13 naar schaal 14
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris. 

  • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen. 

  • • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je ’s ochtends eerst nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.

  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 

  • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een ov-abonnement eerste klas, inclusief het gebruik van een ov-fiets.

  • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen.

 

Medewerkers aan het woord
Niek-en-Elisa-Enexis-trainees
Je krijgt het vertrouwen om een verantwoordelijke rol te pakken.
Helen en Jelle over het Management Traineeship van Enexis
In het traineeship krijg je kansen die je anders niet had gehad
Mijn vliegende start in het Enexis Groep Traineeship!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Enexis

Sander van de Ven
Campus recruiter

_________________________________
0000 AA Diverse locaties
Nederland

06-15944704
[email protected]
https://werkenbijenexis.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden