Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij B&T

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: B&T
Sluit: 15-05-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Vier adviesbureaus zoeken samen...TRAINEES

Een unieke groeikans voor ambitieuze, talentvolle starters. Wil jij werken aan de ontwikkeling van het onderwijs én van jezelf? Meld je aan!

trainees B&T

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan in het bedrijfsleven met maatschappelijke relevantie. Een kans om bij te dragen aan beter onderwijs. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We denken met je mee over je professionele ontwikkeling, we bieden je inhoudelijke en vaardigheidstrainingen en ook hierna zijn de doorgroei- en opleidingsmogelijkheden uitstekend.

Wie zijn wij?

Als trainee ben je werkzaam bij een van onze adviesbureaus (B&T organisatieadvies, B&T communicatiecollectief, Infinite Financieel, PentaRho of Fenom). Wij zijn vier adviesbureaus met als gezamenlijke klant: het onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot mbo en hbo. Onze bureaus zijn vooral complementair (en soms een beetje concurrerend).

Het programma

Je volgt het traineeprogramma vanuit één van de bureau's, waarin lerend meewerken en professionalisering een belangrijke rol spelen. Elk bureau heeft daarvoor zijn eigen ontwikkelprogramma. Je gaat op pad met ervaren adviseurs en draait mee in uiteenlopende opdrachten. Daarnaast doorloop je samen met de trainees van de andere bureaus een gezamenlijk scholingsprogramma en leer je van en met elkaar. Het traineeprogramma bestaat onder meer uit intervisiebijeenkomsten, vaardigheidstrainingen en de oude vertrouwde werkcolleges. De concrete invulling van het traineeship is natuurlijk ook afhankelijk van jouw talenten en wensen.

Aanmelden

Je vindt het sollicitatieformulier door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton. Reageren kan tot en met 15 mei 2022.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature
Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

B&T

Anouk Hendriks
Adviseur

Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
Nederland

088 ‑ 20 51 600
anouk.hendriks@vbent.org
www.traineeworden.nl
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden