Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship bij Calder Holding

Traineeship
Utrecht
Sluit: 22-11-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Management Traineeship

Driejarig management traineeship op het gebied van zorg, werk en onderwijs - Calder Holding

Heb jij hart voor de maatschappij én wil je direct invloed hebben op beleidsniveau? Als trainee bij Calder Holding krijg jij de kans om jezelf in drie jaar tijd op zowel professioneel als persoonlijk vlak in hoog tempo te ontwikkelen naar een high level sleutelpositie. Je werkt aan verschillende projecten in de bedrijven binnen onze domeinen zorg, onderwijs en werk. Daar krijg jij de kans om met jouw frisse blik, ondernemerschap, analytisch vermogen en enthousiasme een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf, de maatschappij en de bedrijven binnen Calder.

Social entrepreuner traineeship binnen Calder Holding

Calder Holding staat voor de beste combinatie van sociale dienstverlening en ondernemerschap. Calder is landelijk actief en biedt haar ruim 700 medewerkers het meest waardevolle dat er bestaat: vrijheid. De vrijheid om te groeien, te excelleren en om verantwoordelijkheid te nemen. Een vrije geest leidt immers tot de beste ideeën en strategieën. Als trainee krijg je drie jaar de tijd om zelf te ontdekken hoe jij succes creëert. Natuurlijk kan dat alleen als je de kans krijgt om op verschillende aspecten van vakgebieden je licht te laten schijnen. Daarbij werk je in drie domeinen (onderwijs, zorg, werk) waar jouw energie en creativiteit op waarde worden geschat en waar een kritische blik gestimuleerd wordt. Ook dit is vrijheid. Aan jou de kans om je hierdoor te laten inspireren en uit te groeien tot een (sociaal) ondernemende professional op een high level sleutelpositie binnen onze organisatie.

Groeien door zelf je ontwikkeling vorm te geven

Onder direct toezicht en mentorschap van een van onze directeuren oriënteer jij je in een mix aan disciplines binnen onze bedrijven die gevestigd zijn door heel het land. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een paar maanden een project doet op een van onze hoofdlocaties (Zwolle, Utrecht en Arnhem), gevolgd door een project in Groningen, Rotterdam of Venlo. Onderwerpen waaraan je kunt denken zijn projectleiding, planning & control, marketing, verkoop, productontwikkeling en verbeterprojecten. Je wordt intensief begeleid en waar nodig extra getraind om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Je krijgt ook voldoende gelegenheid om met de andere trainees te leren en te sparren.

De omgeving waarin je werkt is ondernemend en commercieel, waarin voortdurend veel verandert, ad hoc projecten zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Je wordt dan ook beoordeeld op je performance en de vooruitgang die je weet te boeken in jouw projecten. De snelheid en kwaliteit van je denken is daarom belangrijker dan je capaciteit voor het aanleren van herhaal vaardigheden. Bij Calder werk je op een manier die uitgaat van jouw persoonlijke kwaliteiten en die carrièremogelijkheden stimuleert.

Wij bieden

 • Maximale ontwikkelingskansen op professioneel en persoonlijk vlak binnen een ondernemende, dynamische en groeiende organisatie;
 • Drie jaar intensieve begeleiding:
 1. rondom je persoonlijke ontwikkeling met een coach
 2. met een mentor die jou volgt en begeleidt in jouw inhoudelijke groei en het leren kennen van het bedrijf
 3. per project of fase van het traineeship een directie- of management teamlid die daarvoor jouw opdrachtgever en aanspreekpunt is, met wie je spart, en met wie je jouw voortgang in het project evalueert
 • Een gestructureerd opleidings- en trainingsprogramma;
 • Een marktconform salaris (€2.750,- bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week);
 • Een contract voor bepaalde tijd, bestaande uit 3 tijdelijke contracten:
 1. We starten met een 7 maanden-contract waarna we op basis van behaalde tussendoelen en match besluiten of we doorgaan;
 2. Opgevolgd door 2 contracten voor bepaalde tijd, naar totaal 36 maanden
 3. Direct uitzicht op een vast dienstverband aansluitend op je traineeship: jij bent er klaar voor om bepalend te kunnen zijn!
 • Reiskostenvergoeding en deelname aan diverse interne regelingen, zoals pensioenregeling, fietsplan en fitnessregeling.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een WO-diploma en bent niet langer dan twee jaar geleden afgestudeerd;
 • Als ‘sociale ondernemer’ heb je een maatschappelijk hart en een commerciële instelling;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent verbindend en communicatief vaardig;
 • Je houdt ervan om aan te pakken, bent resultaatgericht en gedreven;
 • Met jouw snelle denken, groot analytisch vermogen en kritische geest kun je vlot de vinger op de zere plek leggen;
 • Je weet door te pakken met out-of-the-box ideeën en oplossingen die je op een pragmatische manier weet te implementeren;
 • Je bent ondernemend, flexibel en kunt veel verschillende ballen in de lucht houden;
 • Feedback ontvangen zie je als broodnodig om je verder te ontwikkelen, leergierig als je bent;
 • Je komt op voor je mening en weet mensen te overtuigen en te inspireren.

Solliciteer nu!

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen én met jouw inzet een bijdrage te leveren aan maatschappelijke projecten op het gebied van zorg, werk en onderwijs? Word trainee bij Calder Holding! Solliciteren kan tot en met 22 november door gebruik te maken van onderstaande sollicitatie button. 

Selectieprocedure

 1. Ben je enthousiast? Solliciteer op ons traineeship
 2. Het eerste gesprek vindt plaats in de eerste twee weken van december
 3. Daarna volgt een test die je digitaal krijgt toegestuurd.
 4. Het tweede gesprek vindt nog voor de kerst plaats.
 5. Begin januari worden de contracten getekend.
 6. Je gaat 1 februari starten!

Let op: afhankelijk van de maatregelen omtrent COVID-19 kan ons selectieproces nog gewijzigd worden. Hierover informeren we je tijdig.

Heb je vragen over ons traineeship?

Wil je meer informatie over ons traineeship of heb je vragen over jouw sollicitatie? Neem contact op met Frank de Baar via f.debaar@calderholding.nl of 06-54635221. Hij helpt je graag verder!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calder Holding

Frank de Baar
Corporate recruiter

Austaliëlaan 14-16
3502 MB Utrecht

06-54635221
f.debaar@calderholding.nl
www.calderholding.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden