Loading...

Bezig met laden...

Junior Software Consultant (incl. Traineeship) bij eServiceware

Startersvacature
Rotterdam
Bedrijf: eServiceware
Sluit: 20-07-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Junior Software Consultant (incl. Traineeship)

Rotterdam, 40 uur per week

Zie jij het als een uitdaging om oplossingen te vinden voor zeer complexe vraagstukken? Ben jij analytisch, leergierig en klantgericht? Geef een kickstart aan je carrière en start als Junior Software Consultant bij eServiceware!

Jouw functie als Junior Software Consultant

Je wordt bij ons getraind om het vak van Junior Software Consultant onder de knie te krijgen. Via onze online Visma Academy en de uitgebreide in-house trainingen die worden gegeven door je collega's, krijg je de juiste basis om te starten op onze supportafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Op deze manier leer je in de praktijk de noodzakelijke verdieping van alle software toepassingen. Je beantwoordt vragen van klanten die betrekking hebben op de Visma cloud software die door eServiceware wordt aangeleverd. Daarnaast adviseer je ze over de automatisering van bedrijfsprocessen en verricht je online consultancy.

Wanneer je de benodigde certificaten hebt behaald, is tijd om een volgende stap te zetten. Je wordt ingezet op grotere projecten waar je onder meer de verantwoordelijkheid krijgt over het configureren, migreren, integreren en trainen van Visma Software. Met als uiteindelijk doel: een ervaren Visma consultant van eServiceware worden.

Wie zijn wij?

Werken bij eServiceware betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast team met een enorme drive om klanten te helpen! Zien? Bekijk dan ons filmpje.

eServiceware levert bedrijfskritische software van o.a. Visma en de daaraan gekoppelde oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Sinds onze start verwelkomen wij 100 klanten per jaar, gevestigd door het hele land met internationale vestigingen. Ook behoren grote en leuke spelers zoals Van der Valk, Apenheul, SER, Rotterdams Philharmonisch Orkest, 100% NL en Baker Tilly tot onze klanten. 

Jouw toekomstige collega's bij eServiceware zijn leergierig, communicatief vaardig, positief en analytisch ingesteld. Ons gezamenlijke doel is om op professionele wijze klanten te ondersteunen bij het (verder) automatiseren van hun financiële, logistieke en projectmatige bedrijfsprocessen. De collegiale werksfeer is tamelijk Rotterdams: informeel, open en direct.

Dit moois hebben we jou te bieden!

Bij eServiceware kun je rekenen op een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) van maximaal € 2500,-, dat we na elke positieve jaarbeoordeling verhogen! Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heb je bij ons 25 vakantiedagen. Wij vinden het heel belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en daarom faciliteren we veel trainingen en opleidingen (inclusief certificaten). Daarnaast kun je rekenen op een 100% vergoeding van de aansluit- en abonnementskosten van jouw internet aansluiting thuis.

Jouw profiel: commercieel en ondernemend

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou!

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur bedrijfskundige informatica of bedrijfskunde.
  • Je bent recent afgestudeerd of je hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
  • Je bent analytisch zeer sterk en oplossingsgericht.
  • Je bent communicatief sterk en klantgericht.
  • Je hebt affiniteit met IT en bedrijfsprocessen.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Je bent leergierig, enthousiast en hebt de ambitie om door te groeien naar een baan als consultant bij eServiceware.

Solliciteren

Word je uitgedaagd door deze functie? Reageer dan via het sollicitatieformulier.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Barbara Bechtold, recruiter a.i. op nummer 06-38106466.
  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. iRecruit verzorgt de werving!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

eServiceware

Barbara Bechtold
Recruiter

Watermanweg 100
3067 GG Rotterdam

+31 (0)6-38106466
Barbara@irecruit.nl
https://www.eserviceware.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden