1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Woonbron

Woonbron

denkt durft doet

Werken bij Woonbron

Woonbron is een wooncorporatie met 46.000 woningen en 3.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Onze ongeveer 600 medewerkers zetten zich dagelijks in voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. 

Enthousiaste klanten en medewerkers; daar staan we voor. We zijn betrokken bij onze klanten, weten waarover we het hebben en komen onze afspraken na. Wij zijn herkenbaar aan het elan waarmee we ons inzetten voor wonen in Rotterdam, Delft, Spijkenisse en Dordrecht. We hebben daarbij oog voor onze omgeving en werken samen met uiteenlopende partijen. Ben jij ondernemend, soms eigenzinnig en heb je lef? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij onze vacatures.

Onze missie 

Woonbron zorgt in gevarieerde wijken voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. Voor onze bewoners zijn wij partner in prettig wonen. Vandaag voor morgen. 

Hoe we werken 

Resultaten boeken we niet alleen. Prettig wonen bereiken we in samenwerking met onze klanten, met gemeenten en al die partijen die werkzaam zijn in de wijk. We streven ernaar onze klanten een woning te bieden die qua grootte, prijs en buurt bij hen past. 
 
We werken op een zakelijke en daadkrachtige manier. Dit doen we altijd vanuit ons sociale hart. Wij zijn thuis in onze wijken. We grijpen in bij woonoverlast om ongestoord woonplezier voor onze klanten te waarborgen.

Onze gebouwen en woningen zijn schoon, heel en veilig. We blijven onze woningen verbeteren door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms door nieuw te bouwen. Zo kunnen we betaalbaar wonen blijven garanderen. Dat is en blijft onze kerntaak.

Woonbron

Contact

Woonbron

Mano Hordijk
HR Adviseur

Kruisplein 25
3000CH Rotterdam
Nederland

06 - 24927197

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden