1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij VF Talent Academy

VF Talent Academy

Werken bij VF Talent Academy

Wij zijn al jaren overtuigd: data voegt waarde toe aan je bedrijfsvoering. Onze klanten weten inmiddels ook niet beter. Vanaf het moment dat wij Veneficus zijn gestart, stroomt data door onze aderen. In de afgelopen 15 jaar zijn de mogelijkheden met data en bovenal de markt enorm veranderd. Nieuwe technologieën schieten als paddenstoelen uit de grond en de ontwikkelingen veranderen in rap tempo.

teamfoto Veneficuse The Data Base

Ons moederbedrijf Veneficus heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het opleiden, trainen en begeleiden van Young Professionals binnen de wereld van data! En wij bieden jou ook deze kans! Binnen onze Talent Academy zijn wij altijd op zoek naar jonge, high potentials die na hun studie een kickstart van hun carrière zoeken.

Elke persoon is uniek en elke ambitie vraagt een eigen ontwikkelpad. Binnen VF Talent Academy staan jij en je ambitie centraal. Met een eigen Learning Consultant en Personal Coach geef jij vorm aan je eigen groeipad. Door het ruime aanbod aan trainingen binnen onze Academy is er voor elke richting voldoende aandacht. Ook bieden we de kans om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Je gaat altijd aan de slag bij interessante en uitdagende opdrachtgevers, waardoor je continu uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen.

Het traject is intensief en daagt jou uit altijd een stap extra te zetten. VF Talent Academy zoekt het talent van de toekomst. Durf jij het aan?

werken bij veneficus
Traineeships

Contact

VF Talent Academy

Angelique Benders
Recruiter

Veerkade 5G
3016DE Rotterdam
Nederland

0655345099

https://www.veneficus.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden