Business Course Randstad

donderdag, 9 december, 2021

Inschrijving
tot 31-10-2021
Datum
09-12-2021
Plaats
Diemen
Contact
Nanne Uittenbogaard
Telefoon
06-30277693

Business course - Management Traineeship Randstad Groep Nederland

Wil jij in twee dagen de ins en outs van Randstad Groep Nederland leren kennen én kans maken op een baan als management trainee? Doe mee met onze jaarlijkse business course: fast forward >> your future!

Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd tweedaags programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. De business course is namelijk een onderdeel van de selectieprocedure voor het management traineeship.

Emilie de Haes over de business course bij Randstad Groep
"Ik vond de business course van de Randstad Groep een unieke en ongelofelijk leuke ervaring. Het bood mij de kans om op een interactieve manier de Randstad Groep, het management traineeship en de mensen die voor RGN werken te leren kennen. Door in groepsverband met een "real-life" case aan de slag te gaan, kreeg ik een goed beeld van het werk bij RGN. Daarnaast heeft de business course mij echt aan het denken gezet over mijn persoonlijke ontwikkeling: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik ontwikkelen. Twee dagen vol zelfreflectie hebben mij volledig overtuigd van Randstad's belofte: je gaat altijd beter weg dan dat je gekomen bent! "

wat ga je doen?

Vanaf het eerste moment word je meegenomen in onze veelzijdige organisatie. Je komt van alles te weten over de verschillende labels van RGN en maakt kennis met collega’s. Tijdens de tweedaagse ga je samen met teamgenoten in een race tegen de klok op zoek naar een oplossing voor een actueel vraagstuk bij een echte klant van Randstad, waar je ook het gesprek mee gaat voeren. Je eindigt deze dag met een informeel avondprogramma met directeuren en management trainees. De volgende dag is het opnieuw werken aan de case met een tal van andere activiteiten. Einde dag presenteren jullie je ideeën aan de klant, de andere teams en aan het management van de Randstad Groep.

Naast leerzaam, is het programma vooral ook heel erg leuk met verschillende activiteiten en is er voldoende tijd om informeel kennis te maken met alle management trainees. Zo borrelen we in het Volkshotel, waar je wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht over Amsterdam, alvorens je naar je hotelkamer te begeven.

waar vindt de business course plaats?

De business course vindt plaats in Amsterdam op verschillende locaties. Wat de precieze planning hiervan wordt, krijg je tegen die tijd te horen. De overnachting zal in elk geval in het Volkshotel zijn.

met wie doe je de business course?

In totaal zijn er 25 deelnemers. Jullie worden verdeeld in kleine teams. Elk team krijgt een buddy; een management trainee die jou op weg zal helpen met de casus. Daarnaast krijgt elk team een coach, met wie je gedurende de business course verschillende een-op-eengesprekken voert over je persoonlijke ontwikkeling. Je coach stelt ook een feedbackrapport op, dat je aan het eind van de business course ontvangt. Hierdoor krijg je inzicht in jouw talenten en ontwikkelpunten.

over jou

 • (bijna) afgeronde wo-master
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
 • ambitie om een hogere managementfunctie te vervullen
 • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan
 • ondernemend, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering
 • geïnteresseerd in mensen en sociaal betrokken

waarom Randstad Groep Nederland?

Al meer dan een halve eeuw brengt de Randstad Groep mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties binnen heel Randstad Groep, waar ook Yacht en Tempo-Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

 • een volledig verzorgde business course van twee dagen, inclusief overnachting in het Volkshotel in Amsterdam op 9 en 10 december
 • onder professionele begeleiding en in kleine teams werken aan je ontwikkeling
 • een persoonlijk feedbackrapport, dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten
 • sparren over echte cases van onze klanten met het hoger management van Randstad
 • leren van en met andere ambitieuze starters
 • de kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor het management traineeship

start jouw managementcarrière bij ons

Wil jij de ins en outs van Randstad Groep in twee dagen leren kennen? En een goede kans maken op een plek als management trainee? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Bezoek ook onze traineepagina met meer informatie en een filmpje van onze trainees. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze campus recruiter Nanne Uittenbogaard, via nanne.uittenbogaard@randstadgroep.nl/06-30277693.

deelnemen: zo werkt het

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes. Na elke ronde krijg je een go of no go.

 • Aanmelden. Upload uiterlijk 31 oktober je cv via de sollicitatiebutton. Je hoeft géén motivatiebrief te uploaden, enkel je cv is voldoende. Na de aanmelddeadline krijg je automatisch toegang tot het online assessment.
 • Online assessment. Je maakt een capaciteitentest en doet meerdere opdrachten om jezelf te laten zien.
 • Business game. Je wordt uitgenodigd voor een business game op maandag 22 november. Tijdens deze dag staat oriëntatie op een carrière binnen Randstad centraal. Door mee te spelen met de game krijg je een eerste indruk van ons bedrijf én krijg je na deze dag telefonisch persoonlijke feedback van de observatoren.

Behoor je tot de 25 beste kandidaten van de business game? Gefeliciteerd! Dan ontvang je een uitnodiging voor de business course op 9 en 10 december: fast forward >> your future!

na de business course

Aan het eind van de business course ontvang je van jouw coach een feedbackrapport. Dit geeft inzicht in jouw talenten en ontwikkelpunten. Is er sprake van een match tussen jou en Randstad Groep? Dan kun je uitgenodigd worden voor een eindgesprek met de HR-directeur. Als dit gesprek goed verloopt ontvang je een aanbod voor het management traineeship.

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd
Medewerkers aan het woord
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Renee Feijnen Randstad
Het verhaal van Renée Feijen - Trainee bij Randstad
Gustaaf van Oosterom Randstad
Het verhaal van Gustaaf van Oosterom trainee bij Randstad

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Randstad Groep Nederland

Nanne Uittenbogaard
Campus Recruiter

Diemermere 25
1112TC Diemen
Nederland

06-30277693
nanne.uittenbogaard@randstadgroep.nl
https://www.werkenbijrandstad.nl/

Bekijk organisatieprofiel