1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Randstad Groep Nederland

Randstad Groep Nederland

Worden wie je bent

Werken bij Randstad Groep Nederland

Wil jij een topcarrière bij één van de gezichtsbepalende multinationals van Nederland? Heb je bovendien de ambitie om door te groeien naar een hoge managementpositie? Dan is het Management Traineeship bij Randstad Groep Nederland iets voor jou!

Het traineeship duurt 2,5 jaar. Het eerste gedeelte vindt plaats op een kantoor van Randstad of Tempo-Team waar je de core-business leert kennen. Afhankelijk van jouw ontwikkeling doe je in de anderhalf jaar daarna twee tot drie projecten binnen Randstad, Tempo-Team en Yacht om je klaar te stomen voor een managementfunctie. Daarbij krijg je diverse trainingen van de Randstad Academie. Ook neem je samen met andere trainees wekelijks deel aan de Denktank. Hier werk je aan specifieke strategische onderzoeksopdrachten voor de directie en ontwikkel je jouw visie op onze organisatie, en op jezelf.

Als het goed gaat bekleed je na 2,5 jaar een managementfunctie en stroom je na 5 tot 7 jaar door naar een hogere managementfunctie. Heb jij een bovengemiddeld academisch werk- en denkniveau, beschik je over een brede visie, ben je ondernemend en commercieel? Ken je jezelf bovendien goed? Dan is het Randstad Groep Nederland Management Traineeship zeker iets voor jou.

Meer weten?

Kijk op www.randstad.nl/recruitment
of neem contact op met Nanne Uittenbogaard,
[email protected]
06-30277693

Medewerker aan het woord

Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
https://youtu.be/34aRlRrdPK4

Contact

Randstad Groep Nederland

Nanne Uittenbogaard
Corporate Recruiter

Diemermere 25
1112TC Diemen
Nederland

06-30277693

https://www.werkenbijrandstad.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden