1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Prysmian Group

Prysmian Group

Traineeship "Build the Future"

Werken bij Prysmian Group

Met meer dan honderd jaar ervaring is Prysmian Group wereldleider in de energie- en telecom kabelindustrie. Prysmian Group had een omzet van circa €7 miljard in 2014, 19.000 werknemers in 50 landen en 89 productiefaciliteiten, en een sterke positie in high-tech markten. De Prysmian Group biedt het breedste aanbod van producten, diensten, technologieën en kennis in de markten voor energie en telecom.

In de Energiesector levert Prysmian Group kabels voor ondergrondse en onderzeese energietransmissiekabels en -systemen, ‘specialty’-kabels voor uiteenlopende industriële sectoren, en midden- en laagspanningskabels voor de bouw en infrastructuur-industrie.

In de Telecomsector levert Prysmian Group kabels en accessoires voor stem-, video- en datatransmissie, en een uitgebreid assortiment glasvezel- en koperkabels en connectiviteitssystemen.

Prysmian Group is ontstaan uit de bedrijven Draka en Prysmian in 2011. Draka is in 1910 opgericht als de N.V. Hollandsche Draad- en Kabelfabriek. Drie jaar later startte de Nederlandse Kabel Fabriek (NKF) in Delft. NKF werd later overgenomen door Pirelli Cavi – voorganger van Prysmian. Prysmian staat genoteerd aan de Milan Stock Exchange en in de Blue Chip index.

werken bij Prysmian Group

Medewerker aan het woord

Contact

Prysmian Group

Jules Cleutjens
HR Advisor

Schieweg 9
2600 AL Delft
Nederland

0622518157

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden