De Pon Experience Days 15 en 27 september

dinsdag, 27 september, 2022

PON Experience Days
Inschrijving
tot 21-09-2022
Datum
27-09-2022
Plaats
Amsterdam
Contact
Afdeling Recruitment
Telefoon

De Pon Experience Days

Op 15 en 27 september organiseren wij een nieuwe editie van de Experience Days. Wil jij alles te weten komen over Pon en het Management Traineeship? Dan zien we je graag online tijdens de (P)Online Experience Day (15 september), of fysiek bij Move in Amsterdam (27 september).

Onze Management Trainees staan tijdens zowel het online als fysieke event voor jullie klaar om al je vragen over Pon en het Management Traineeship te beantwoorden. Zij delen hun ervaringen over hoe het is om te werken bij Pon, vertellen je meer over de rijke geschiedenis van ons familiebedrijf en de mobiliteitsindustrie waarin we acteren en zullen delen hoe zij met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Daarbij geven ze je ook tips en tricks voor de selectieprocedure. Op zowel het online als het fysieke event, krijg je een uniek kijkje achter de schermen in de wereld van Pon. Dit wil je niet missen!

Aanmelden voor de Pon Experience Days kan via deze link

Wat vragen we van jou

Ben jij:

 • Master student?
 • Net of bijna afgestudeerd? 

Dan is dit een mooi moment om Pon nog beter te leren kennen en alle ins en outs te horen over ons Management Traineeship.

Wat bieden wij

Een leuk, interactief en leerzaam programma waarna je een beter idee hebt van hoe de mobiliteitsindustrie eruit ziet, wie wij zijn, wat wij doen en hoe de huidige trainees het traineeship ervaren. Daarnaast krijg jij tips over hoe jij je het beste kan voorbereiden als je wil solliciteren op het Management Traineeship. 

Over de organisatie

Volkswagen, Porsche, Gazelle, Caterpillar, Swapfiets en Greenwheels. Inderdaad, bekende merken. Maar wist je ook dat ze bij Pon horen? Pon is een van Nederlands grootste familiebedrijven en een internationale handels- en serviceorganisatie op het gebied van mobiliteit. Wereldwijd werken bij Pon bijna 16.500 collega’s verspreid over honderden locaties in meer dan 65 landen.

De mensen van Pon vormen het DNA van ons bedrijf. Onze mensen hebben de passie om te presteren, krijgen ons vertrouwen en vrijheid. Plezier hebben in het werk is bij ons heel belangrijk, net als het nemen van de verantwoordelijkheid voor de manier waarop jij je werk uitvoert. Dat is ook de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Overige informatie

Geïnteresseerd in deze dag? Stuur ons dan het volgende op (via deze link) en wie weet zien wij jou snel:

 • Je CV
 • Een korte uitleg van waarom juist jij erbij moet zijn!
  • Jouw voorkeursdatum en tijdstip (onder “motivatiebrief”):
  • (P)Online Experience Day van 2,5 uur 
   Op 15 september met aanvangstijd 10:00, 11:00, 12:00 of 13:00 uur.
  • Experience Day in Amsterdam
   Op 27 september van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Aanmelden voor de Pon Experience Days kan via deze link. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging en meer informatie over de Experience Day.

Meer weten over ons Management Traineeship? Check dan deze pagina: https://jobsatpon.com/traineeship/

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Pon

Afdeling Recruitment
Recruitment

Stadionplein 28
1076 CM Amsterdam
Nederland

https://www.jobsatpon.com/traineeship/

Bekijk organisatieprofiel