PGGM

Voor een waardevolle toekomst!
Wie zoeken wij?

Onze klanten verwachten kwaliteit en dat willen we ook bieden. Dat stelt hoge eisen aan ons. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar talent. Talent dat zich blijft ontwikkelen. Als jij je daarnaast kunt vinden in de waarden waarmee wij ons onderscheiden, zijn wij voor jou misschien de ideale werkgever. Onze waarden? toewijding, integriteit, vertrouwen en duurzaamheid sturen ons gedrag en bepalen hoe we met elkaar en onze klanten omgaan. PGGM onderscheidt zich op deze wijze in de markt.

Ben jij een talent en herken jij je in onze waarden? Dan bieden wij je de kans je dromen, ambities en doelen te bereiken.

Waarom kiezen starters voor ons?

Keer op keer blijken talentvolle starters verrast te zijn door wat we in huis hebben. Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatieve kracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften die in onze sector, de sector Zorg & Welzijn, leven. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren! Hieronder lees je meer over onze uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Doorgroeimogelijkheden

Naar verwachting zal onze organisatie verder groeien. Daarom is ontwikkelen van talent heel belangrijk en investeren wij er in. Iedere medewerker heeft de mogelijkheid een 360? feedback en/of een loopbaanscan te doen. Studie zorgt voor vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Wij bieden iedere nieuwe medewerker een introductieprogramma aan. En we investeren door opleidingen en trainingen op basis van individuele mogelijkheden en interesses aan te bieden. Collegiale coaching en mentorschap staan hoog in ons vaandel en je leidinggevende helpt je bij je ontwikkeling.

Opleidingen en cursussen

Heb je een afgeronde academische opleiding Bedrijfseconomie? Of ben je bijna klaar met deze studie? Dan kun je deelnemen aan een traineeship. De duur van het programma is 1 á 2 jaar. Het bestaat uit een algemeen oriënterend deel en een persoonlijk ontwikkeltraject. Je krijgt binnen de verschillende bedrijfsunits de kans om werkervaring op te doen. Op basis van een assessment stellen we een individueel opleidingstraject vast. Na het traineeship biedt PGGM zowel Management Development als Professional Development Programma's.

Primaire arbeidsvoorwaarden

PGGM biedt een hoogwaardig voorwaardenpakket met veel keuzevrijheid, zodat je de voorwaarden kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke levenssituatie. Wij bieden naast een marktconform salaris onder meer uitstekende pensioen- en spaarvoorzieningen, een bonusregeling, ruime opleidingsmogelijkheden en betaalbare kinderopvang op het eigen terrein. We hechten aan een open bedrijfscultuur en bieden je werk dat er toe doet. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

PGGM

Noordweg Noord 150
3704JG Zeist
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden