PGGM

Voor een waardevolle toekomst!

Werken bij PGGM

Als coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie verlenen we aan diverse pensioenfondsen, de aangesloten werkgevers en hun werknemers diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering. Momenteel beheren we ongeveer €178 miljard pensioenvermogen voor diverse pensioenfondsen. Daarnaast ontwikkelen we voor werkgevers en onze meer dan 675.000 leden uit de sector zorg en welzijn aanvullende diensten op het gebied van pensioen, zorg, wonen en werk. Door deze domeinen aan elkaar te verbinden, helpen wij hun bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

Het werken bij PGGM is het waard om je voor in te zetten. De pensioenen van 2,5 miljoen mensen zijn afhankelijk van onze prestaties. Een verantwoordelijkheid die veel vraagt. Maar ook veel voldoening geeft. Duurzaamheid is diep geworteld bij PGGM. Zo zorgen we voor een waardevolle toekomst. Voor de deelnemers van onze klanten, voor onze leden en voor de maatschappij.

Je vakmanschap

Vakmanschap is méér dan je vak goed uitoefenen. Bij ons houdt het in: waarde creëren. Voor jezelf, je directe collega's, je klanten. Vakmanschap stopt nooit. Het is een continu streven om je te ontwikkelen en nog beter in je vak te worden. Je manager stimuleert en steunt je daar in. Samen kijken jullie hoe jouw plannen aansluiten bij de doelstellingen van PGGM.

Mentale energie

Autonoom werken, zelf keuzes maken en beslissingen nemen. Dat werkt! Direct verantwoordelijk zijn geeft extra motivatie en verbetert je prestaties. Onze stijl van leidinggeven is daarop afgestemd. Je krijgt veel vrijheid en ondersteuning in de uitvoering van het werk. Ook is er een duidelijk zichtbare relatie tussen je inzet en de resultaten daarvan.

Zingeving

Werk wordt interessanter als je het als zinvol ervaart. Als je het idee hebt dat je het goed doet voor anderen, voor de maatschappij en zelfs voor onze leefwereld. Dat sluit perfect aan op het werkklimaat bij PGGM. Wij willen dat mensen met plezier werken en zo bijdragen aan een waardevolle toekomst.

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken is bij PGGM ingevoerd. De focus ligt op ontmoeten en samenwerken. Daar zijn overal faciliteiten voor. Zoals centrale ontmoetings- en werkplekken. Het werkt heel eenvoudig. Je kiest de plek die je voor je werk, de samenwerking of het klantcontact nodig hebt. Alle voorzieningen zijn aanwezig dus je kunt meteen aan de slag.

werken bij PGGM

Contact

PGGM

Afdeling Recruitment

Noordweg Noord 150
3704JG Zeist
Nederland

030-277 97 34

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden