PGGM

Voor een waardevolle toekomst!

Werken bij PGGM. Samen.

Werk je bij PGGM, dan doe je dat samen met zo’n 1.500 collega’s voor het pensioen van 4,4 miljoen Nederlanders. Met elkaar zijn we groot genoeg om van betekenis te zijn. En tegelijkertijd zijn we klein genoeg om elkaar goed te kennen en te vinden. Een platte organisatie met weinig hiërarchie, waar alle ruimte is om de samenwerking met elkaar op te zoeken. Met zijn allen werken we samen vanuit ons kantoor in de bossen van Zeist, waar je alle ruimte krijgt voor kwaliteit en verbinding in je werk.

Werken bij PGGM. Voor iedereen.

Diversiteit in wie we zijn, wat we doen en voor wie het doen. In opdracht van onze klanten (pensioenfondsen), regelen wij de pensioenen van 4,4 miljoen mensen, van wie er 2,8 miljoen werken in de sector Zorg en Welzijn. Met een beheerd vermogen van 246 miljard, behoren we tot de grootste institutionele beleggers ter wereld. Verschil in opleiding, achtergrond, cultuur en opvattingen maken van PGGM de werkgever waar iedereen zich thuis voelt. Niemand is hetzelfde. Gelukkig niet. Want diversiteit in denken, levert nieuwe inzichten op. Zo maken wij wereldwijd het verschil.

Werken bij PGGM. Impact4

Hoeveel impact wil je hebben in je werk? Bij PGGM, een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van ons land, zit je middenin vier belangrijke, maatschappelijke ontwikkelingen. Je hebt er mee te maken en tegelijkertijd heb je er ook invloed op. Je hebt bij ons niet zomaar impact, maar impact tot de vierde macht:

Werken bij PGGM. Door Lean en Agile.

Impact maken en houden. Onze ambitie om dé pensioenuitvoeringsorganisatie voor de sector Zorg en Welzijn te blijven, maken we waar door onszelf voortdurend te verbeteren. Bij PGGM werk je op vernieuwende wijze aan de oude dag voor miljoenen mensen. Onder meer door volgens de principes van Lean en Agile te werken. 125 gecertificeerde Green Belt collega’s, houden PGGM hierop scherp. Door onszelf constant de vraag te stellen hoe ons werk beter, sneller en/of handiger kan, worden we steeds efficiënter .

 

Werken bij PGGM

Contact

PGGM

Afdeling Recruitment

Noordweg Noord 150
3704JG Zeist
Nederland

030-277 97 34

https://pggm.nl/werken-bij/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden