1. Home
 2. Bedrijfspresentaties
 3. Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Pensioenfonds Horeca & Catering

Klein team, grote impact

Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Vandaag bouwen aan morgen? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering doen we dat elke dag, voor en samen met onze 1,3 miljoen deelnemers en 40.000 werkgevers. En als het aan ons ligt ook met joú. Want bij ons maak je werk van pensioenen én van je loopbaan. Wat pensioenen en jouw carrière met elkaar te maken hebben? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering zijn we in beweging. In de goede richting: we willen vooruit. Bouwen en opbouwen door continu te innoveren; beter, slimmer en eenvoudiger waar het kan.

Klein team, grote impact

Werk je bij ons dan wachten jou kansen, mits jij ze ziet en grijpt natuurlijk. We houden namelijk van mensen met ideeën. Mensen die anders kijken, voorbij bestaande processen en structuren. Precies wat nodig is om elkaar en ons pensioenfonds in beweging te houden. Met en voor elkaar verschil maken vanuit betrokkenheid, dat is onze werkwijze en cultuur. Want samenwerken, elkaar uitdagen en van elkaar leren, maakt ons sterker. Zo hebben we samen grote impact. Op de pensioenen van onze 1,3 miljoen pensioendeelnemers én op elkaar. Dus ook op jou en je loopbaan. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door cursussen en trainingen. En om door te groeien, binnen je functie en onze organisatie. Zo blijven we samen vooruitgaan en verbeteren. Dat mogen onze deelnemers ook van ons verwachten. Vandaag en morgen.

Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering is betrokken zijn bij mensen. Je zet je immers in voor pensioenen met waarde. Net zo goed zijn we voor de wereld om ons heen. Van onze koffie die wij hier drinken tot ons beleggingsbeleid: wij maken eerlijke en duurzame keuzes.

Onze organisatie

 • Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. 
 • Eind 2020 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 14,6 miljard (eind 2020). Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid.
 • Dit doen wij met zo’n 150 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later.
 • Wil jij ook samen met ons zorgen voor een goed pensioen voor onze deelnemers voor nu en later? Pak dan je kans en bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Hoe scoor jij?

Pensioenfonds Horeca & Catering is uniek. We hebben onze eigen kenmerken en ons eigen karakter. En daar zijn wij trots op! Ons DNA is de basis van waaruit wij handelen en keuzes maken: op organisatieniveau en in je eigen werk. Kernwaarden geven weer wie we zijn; ieder van ons als individu en ook samen. Het is onze manier van werken met elkaar; iets om elkaar op uit te dagen. 

 • Samen - ik sta open voor iedereen en voor samenwerking. Alleen samen versterken we elkaar en komen we tot het beste resultaat; 
 • Creatief - ik experimenteer met nieuwe ideeën en werkwijzen en improviseer als de situatie daarom vraagt;
 • Ondernemend - ik houd van aanpakken, ben innovatief en flexibel. Ik ga proactief op zoek naar manieren om zaken slimmer en beter te doen;
 • Resultaatgericht - ik ga voor maximale klantbeleving, efficiëntie, kostenverlaging en vind de wereld om mij heen belangrijk;
 • Energiek - ik ben positief, gebruik mijn energie voor mijzelf en mijn omgeving. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn vitaliteit en mijn ontwikkeling. Ik denk in mogelijkheden en benut deze ook;
 • No nonsens - ik doe wat ik zeg, zeg wat ik doe en houd het simpel. 

Eigenlijk is het eenvoudig: wees jezelf en vraag jezelf elke dag af hoe je komt tot SCOREN. Daarmee maak je het verschil!

Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Contact

Pensioenfonds Horeca & Catering

Marlou Peijs
HR Adviseur

Houtsingel 25
2719 EA Zoetermeer
Nederland

0624786315

Pensioenfonds Horeca & Catering

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden