1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij National Aerospace Laboratory
  4. National Aerospace Laboratory carrière informatie

National Aerospace Laboratory

Dedicated to innovation in aerospace
Wie zoeken wij?

Het NLR is een hoogwaardig technologisch kenniscentrum. Dat kunnen we zijn omdat de beste mensen bij ons werken. Onze kennis en kunde zijn afhankelijk van de inbreng en kwaliteiten van elke individuele medewerker. Mensen die de wil hebben ?n de middelen krijgen om te excelleren in hun werk. Onze medewerkers krijgen ruimte om hun talenten te benutten en zich persoonlijk te ontplooien.

Voor het succes van het NLR zijn alle medewerkers even belangrijk. Technologische vooruitgang is groepswerk want de engineer kan niet zonder de marketeer, de instrumentmaker niet zonder de materiaaldeskundige, de directeur niet zonder de secretaresse. Als kennisinstituut hebben we vele vaardigheden nodig.

De medewerkers van het NLR vinden maatschappelijk relevant werk belangrijk en zijn gericht op de behoeften van de markt. De dienstverlening aan onze klanten staat centraal. Daarom streven wij er voortdurend naar professionele dienstverlening en kennisontwikkeling op het gebied van de lucht- en ruimtevaart.

We zoeken starters met een afgeronde universitaire opleiding met als studierichting lucht- en ruimtevaart, wis-, natuurkunde, elektrotechniek, informatica, werktuigbouwkunde.

Waarom kiezen starters voor ons?

- Maatschappelijk relevant werk
- Inhoudelijk uitdagend en inspirerend werk
- Ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt
- Optimaal gebruik maken van je creativiteit en technische capaciteiten
- Uitstekende opleidingsmogelijkheden
- Goede begeleiding door ervaren collega?s
- Geavanceerde onderzoeks- en testfaciliteiten
- Samenwerken in (internationale) multidisciplinaire teams
- Informele bedrijfscultuur

Het NLR onderscheidt zich in de lucht- en ruimtevaartsector door de uitstekende onderzoeks- en testfaciliteiten en de buitengewone expertise van de medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij het NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. Het NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Doorgroeimogelijkheden

Wie bij NLR werkt is zelf verantwoordelijk voor zijn carriere. Onze medewerkers krijgen veel vrijheid, want in vrijheid komt iedereen tot de beste prestaties en tot de beste inzet van haar of zijn competenties. Die vrijheid komt ook tot uiting in de stijl van leiding geven: coachend, stimulerend en gebaseerd op onderling vertrouwen.

Jong professional bij NLR

De eerste jaren van je carriere is het belangrijk dat je zoveel mogelijk kennis opdoet en tegelijk de nodige vaardigheden, ervaring en professionele uitstraling ontwikkelt. We investeren in jong talent door het geven van opleiding en begeleiding.

Ervaren specialist bij NLR

Als ervaren specialist blijf je bezig met het verder verdiepen, verbreden en toepassen van de kennis en vaardigheden. Je kunt die volwaardig exploreren en overdragen aan anderen. Je bent ook in staat om een zelfstandige rol te spelen in projecten. Je bent volwaardig gesprekspartner voor de klant. Je houdt de ontwikkelingen op je vakgebied bij en je begeleidt minder ervaren collega's. Natuurlijk volg je aanvullende opleidingen op je eigen vakgebied en wordt je waar nodig door een coach begeleid. Je levert een bijdrage aan kennismanagement. En je herkent de kansen en gevaren voor het NLR.

Opleidingen en cursussen

Het NLR blijft investeren in zijn medewerkers. Wij vragen veel, maar geven daarvoor ook veel terug. Wij vinden het vanzelfsprekend dat iedereen bijblijft in zijn vak en dat onze medewerkers hun kennis verder verdiepen en uitbreiden. Wij bieden daarom alle gelegenheid tot scholing en training. Bij het NLR ligt dus een uitdagende toekomst.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van het NLR zijn uitstekend. Een eindejaarsuitkering, uitstekend pensioenfonds, zorgtoelage, een prima ouderschapsverlofregeling maken onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket

National Aerospace Laboratory

Senior HR Adviseur
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden