1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij MKW Platform

MKW Platform

Kleinschalig, lokaal verankerd en samenwerkingsgericht

Werken bij MKW Platform voor Middelgrote en Kleine Woningcorporaties

Kleinschalig, lokaal verankerd en samenwerkingsgericht

Woningcorporaties heb je in vele maten. Soms zijn ze groot, veel vaker wat kleiner. Het MKW Platform is van dat laatste en gelooft in de kracht van de beperktere schaal. Het verschil in grootte vormt daarmee niet zozeer een beter maar wel een ánder antwoord op de vraag naar sociale huisvesting. Dat zorgt er immers voor dat we dicht bij onze omgeving staan.

Werken bij MKW Platform binnen Aedes

Wendbaarheid is ons handelsmerk. Korte lijnen. Direct met de juiste persoon aan tafel schuiven. Snel schakelen, zodat we vaak morgen al kunnen starten wat vandaag bedacht is. We hebben daarbij een hoge mate van realiteitszin ontwikkeld, want we weten als geen ander: niet alles kan.

Voor ons is dat geen belemmering. We vinden daarin de motivatie om creatiever te zijn en na te denken hoe iets toch kan lukken. Het is de reden om zonder grenzen samen te werken en kennis te delen. Het prikkelt ons om keer op keer risico’s goed in te schatten en dagelijks duidelijke keuzes te maken.

Het positieve gevolg daarvan? Focus! Op wat nuttig of waardevol is voor ons werkgebied. Dat zijn de volkshuisvesters binnen MKW. Het platform met de kracht van klein.

werken bij MKW Platform voor Middelgrote en Kleine Woningcorporaties

Contact

MKW Platform

Iris Meertens

Koningin Julianplein 10
2595AA Den Haag
Nederland

06 12 74 60 87

https://www.mkw-platform.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden