Inhousedag M&I/Partners

vrijdag, 17 mei, 2019

Inschrijving
tot 16-05-2019
Datum
17-05-2019
Plaats
Zeist
Contact
Sarah van der Giessen
Telefoon
030 2 270 500

Inhousedag M&I/Partners

Is consultancy iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in het vertalen van (digitale) strategieën naar de praktijk? Wil jij weten hoe het is om als adviseur binnen ziekenhuizen aan de slag te gaan met procesverbeteringen en digitalisering? Liever aan de slag met data en complexe ICT-uitdagingen binnen een gemeente? Gaat jouw hart sneller kloppen van datamanagement, informatiebeveiliging, benchmarking, Artificial Intelligence of blockchain? Of ben je nog in een oriënterende fase? Neem dan eens een kijkje op de Inhousedag 17 mei 2019. M&I/Partners helpt jou om passende keuze te maken. Proef de sfeer op kantoor en het werkende leven en stel je vragen aan toekomstige collega’s.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens deze ochtend vertellen ervaren adviseurs je meer over de adviespraktijk in de zorg en overheid en het werken bij M&I/Partners. Alles staat in het teken om jouw vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de M&I'ers. 

  • Wat doet een M&I'er?
  • Bijt je vast in een actueel en complex vraagstuk voor een van onze klanten
  • Ervaringen van onze eerdere trainees
  • Inzicht in mogelijke afstudeeropdrachten
  • Kennismaken met M&I'ers tijdens een lunch

Wie ben jij?

Je zit in de eindfase van een bestuurskundige, technische of bedrijfskundige universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met technologie, informatiemanagement, procesverbeteringen of digitaliseringsvraagstukken? Je bent maatschappelijk betrokken en je hebt de ambitie de ICT en informatievoorziening binnen de overheid en in de zorg verbeteren.  

Waar & wanneer

Bij M&I/Partners in Zeist, vrijdagochtend 17 mei 2019 van 10:00 - 13:00 uur.

Meld je aan

Ben jij een ambitieuze WO-student in de laatste fase van je master en spreken bovenstaande onderwerpen je aan? Meld je dan aan bij Sarah van der Giessen. De inhousedag vindt plaats op ons kantoor in Zeist op vrijdagochtend 17 mei 2019 van 10:00 - 13:00 uur. De inhousedag gaat door! Er is nog ruimte, je kunt je aanmelden tot donderdag 16 mei voor 12 uur door je CV, cijferlijsten te uploaden. Een motivatiebrief is niet verplicht.

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

M&I Partners

Sarah van der Giessen
Management assistent

Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

030 2 270 500
sarah.van.der.giessen@mxi.nl
https://mxi.nl/werkenbij

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie