1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij M&I Partners

M&I Partners

Werken bij M&I/Partners

Wij zijn een ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor alle ICT-oplossingen, strategisch en tactisch. We leveren maatwerk en hebben ruim drie decennia ervaring waarbij meer dan 100 vakgedreven professionals voor u klaar staan. Wij geloven in de kracht van ICT. Ons doel: klantgerichte, effectieve en efficiënte organisaties.

Ben je op zoek naar een stage, traineeship, een ideale startersfunctie, dé baan die jouw carrière verder helpt? Of gewoon toe aan een volgende stap? Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners.

Werken bij M&I/Partners betekent werken met gepassioneerde en ervaren professionals. Je werkt aan uitdagende opdrachten en complexe ICT-vraagstukken bij aansprekende klanten binnen de publieke sector.

Samen met onze klanten werken wij aan een doel: de dienstverlening van de overheid en zorg verbeteren. Enthousiasme en passie helpen ons om het beste resultaat te bereiken.  Kennis opdoen, hebben maar vooral actief delen is onze drijfveer. Iedere opdracht is weer anders, maar iets dat wij allemaal gemeen hebben is dat wij iets blijvends tot stand willen brengen. Meer doen dan verwacht en resultaat dat écht werkt en waar onze klant verder mee kan. Dat is ons doel. In een inspirerende werkomgeving in de bossen van Zeist werken wij in een informele setting met een collegiale werksfeer.

M&I/Partners zoekt maatschappelijk betrokken ICT-professionals en adviseurs op academisch niveau. Heb jij een passie voor management, ICT, informatiemanagement of digitale transformatie? Werk dan samen met ons aan een betere ICT en informatievoorziening bij de overheid en in de zorg. Overtuigd? Ontdek onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

werken bij M&I Partners

Contact

M&I Partners

Afdeling HR

Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist
Nederland

030 – 2 270 500

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden