1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Menzis

Menzis

Werken bij een Landelijke zorgverzekeraar

Werken bij Menzis

Is Werken bij een Landelijke zorgverzekeraar

Menzis is met ruim 2 miljoen klanten een van de grote zorgverzekeraars van Nederland. Menzis is maatschappelijk betrokken en sociaal vooruitstrevend. Het staat voor innovaties in de zorg én sociale zekerheid, om duurzaamheid en toegankelijkheid te waarborgen voor de verzekerden. Menzis zoekt mensen die daarbij passen. Nu de zorg steeds meer werkt volgens de principes van de vrije markt is de noodzaak tot vernieuwing sterker dan ooit. Dat doen we bijvoorbeeld door slimmer in te kopen. Door betere afspraken te maken en ons actiever op te stellen richting zorgverleners. En door over grenzen heen te kijken, ingesleten gewoonten ter discussie te stellen en barrières te doorbreken. Menzis zoekt mensen die daaraan een bijdrage kunnen leveren.

Menselijk

Menzis komt haar afspraken na en is er voor iedereen in de samenleving. Onze klanten kunnen zich beschermd en goed verzorgd voelen bij Menzis. Als ze ons nodig hebben, kunnen ze op ons rekenen. Ons doel is om goede zorg te bieden, en een gezonde financiële situatie te behouden. Als Onderlinge Waarborg Maatschappij investeren we in projecten voor zorginnovatie en preventie. Zodat de zorg ook in de toekomst betaalbaar kan blijven.

Onderdelen en locaties

Menzis bestaat uit de zorgverzekeraars Menzis, AnderZorg, Azivo en de Menzis zorgkantoren. Menzis opereert landelijk. Menzis heeft vestigingen in Wageningen, Groningen en Enschede. Zorgverzekeraar Azivo is gevestigd in Den Haag.

Contact

Menzis

Marian van Linge
Recruiter

Postbus 75000
7500 KC Enschede
Nederland

0648983325

http://www.werkenbijmenzis.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden