Hidde Dorhout
Jr. Productmanager Microsoft
Junior Prodcut Manager Microsoft bij Koning & Hartman

Start programma: februari 2015

Vrijwel direct na het afronden van mijn studie Integrated Product Design aan de TU Delft ben ik per 2 februari 2015 als Young Professional begonnen bij Koning & Hartman. Ik was op zoek naar een baan waar ik me naast technisch, vooral ook in de breedte kan ontwikkelen en verschillende opdrachten kan doen. Dat vond ik in het Young Professional programma van K&H, want naast je werk krijg je de kans allerlei opleidingen en cursussen te doen, waardoor de keuze voor mij snel gemaakt was.

Ik heb mij tijdens mijn studie altijd veel bezig gehouden met nieuwe technieken, technologie en hoe deze toegepast kunnen worden om een probleem mee op te lossen. Deze kennis gebruik ik nu in mijn projecten waarbij ik me verdiep in Smart Industries en het Internet of Things. Zo heb ik in mijn eerste opdracht de nieuwe marketing rond onze Microsoft-producten en het IoT uitgewerkt, waarbij ik onder andere een webinar heb georganiseerd en gepresenteerd over dit onderwerp. Uit dit project volgde mij huidige opdracht waarbij ik verantwoordelijk ben voor het neerzetten van cloud diensten op het Azure cloudplatform. Al met al leuke opdrachten waarbij ik een mooie combinatie kan maken van zowel de technische als de commerciële kant van product management en ontwikkeling.

Recente blogs:
    •    “Wat doe jij dan?”
    •    Internet of Things

Voor meer verhalen van onze trainees, klik hier: blog.youngprofessionalsprogramma.com

<p><span style="color: #888888;"><em>Hidde Dorhout </em></span><br><span style="color: #888888;"><em>Jr. Prdocut Manager Microsoft</em></span></p><p><span style="color: #888888;"><em>[email protected]</em></span></p>

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Koning & Hartman

Graduate Recruiter
De Passage 120
1101 AX Amsterdam
Nederland