Danique Witlox
Project Management Officer bij Hytera

Project Management Officer bij Hytera

Start programma: januari 2015

Per 1 januari 2015 ben ik begonnen als Young Professional bij Koning & Hartman, op de Marketing & Communicatie afdeling op het hoofdkantoor in Amsterdam. Een start die goed aansloot bij mijn opleiding Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit Antwerpen en me toch inhoudelijk snel deed kennismaken met de technische oplossingen van Koning & Hartman. In deze functie was ik verantwoordelijk voor externe communicatie in de vorm van direct mails, persberichten, social media, nieuwsitems op de website, maar ook de organisatie van seminars. Interne communicatie via de nieuwsbrief, intranet en Yammer behoorde ook tot mijn takenpakket.

In september 2015 ruilde ik voor 5 maanden mijn vaste werkplek in Amsterdam in voor de dynamische wereld die sales heet. Als junior salesmedewerker van het Mobile Solutions team zat ik veel in Geldermalsen bij onze Business Unit RadioAccess. Ik ondersteunde onze accountmanagers in het hele salestraject, van de eerste klantvraag tot overdracht naar de implementatie. RadioAccess verkoopt innovatieve mobility oplossingen en daar is steeds meer vraag naar. Een paar voorbeelden van concrete oplossingen die wij verkopen zijn: Distributed Antenna Systems (DAS), een indoor antenne netwerk dat de signalen van de operator binnen en buiten kantoormuren versterkt. RadioAccess ontwerpt ook Private GSM oplossingen, zoals de naam al doet vermoeden, een ‘privé mobiel netwerk’ waardoor een organisatie überhaupt niet meer afhankelijk is van een provider (wat bij een DAS wel het geval is) en toch optimale dekking geniet. En dan is er nog Private LTE, perfecte dekking op het gebied van internet via een privé netwerk.

Sinds feburari dit jaar mag ik werken bij een externe opdrachtgever, Hytera Mobilfunk GMbH. Als Project Management Officer (PMO’er) ondersteun ik het projectteam voor de vernieuwing van het C2000 systeem. Als team zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, bouw en migratie van het vernieuwde (T2000) TETRA netwerk. Werk van levensbelang zou ik wel durven zeggen: onze hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulance communiceren via dit netwerk met hun portofoons en mobilofoons. Een veelzijdige rol met een internationaal tintje, Hytera is een Duitse leverancier en een deel van het werk wordt door ontwikkelaars en engineers aldaar uitgevoerd.

Naast het dagelijkse werk heb ik inmiddels ook aardig wat trainingen afgerond, zowel inhoudelijke, kennistrainingen als persoonlijke effectiviteitstraining. Wat ik daar heb geleerd kan ik één op één toepassen in de opdrachten die ik doe, dat maakt het Young Professionals Programma van Koning & Hartman voor mij interessant. Alles wat ik hier leer neem ik mee in de rest van mij carrière.

Recente blogs:
Lessons learned van het seminar Mobile Solutions
‘Typisch Ries’, groeiversnelling en inspiratie
Laptop dicht, de dag zit er op. Of toch niet?

Voor meer verhalen van onze trainees, klik hier: blog.youngprofessionalsprogramma.com

 

<p><span style="color: #888888;"><em>Danique Witlox</em></span></p><p><span style="color:#808080;"><em><span style='margin: 0px; color: rgb(55, 55, 55); font-family: "Helvetica",sans-serif; font-size: 11.5pt;'>Project Management Officer bij Hytera</span></em></span></p><p><span style="color: #888888;"><em><span id="e374307492"><a href="mailto:[email protected]"><span style="color: #888888;">[email protected]</span></a></span></em></span></p><p>&nbsp;</p>

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Koning & Hartman

Graduate Recruiter
De Passage 120
1101 AX Amsterdam
Nederland