1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Havenbedrijf Rotterdam
  4. Havenbedrijf Rotterdam carrière informatie

Havenbedrijf Rotterdam

Duik in een spetterde carriere bij een Europees haven van wereldklasse
Wie zoeken wij?

Het Havenbedrijf Rotterdam zoekt mensen die de regie in handen nemen, snel kunnen schakelen en de mouwen opstropen. We zoeken mensen die weten wat passie voor de beste haven van de wereld is. Wij zoeken in ieder geval: - Technische mensen op HBO- en WO-niveau (Infra) - Financiële mensen op HBO- en WO-niveau - ICT-mensen op HBO- en WO-niveau - Contractbeheerders op WO-niveau

Waarom kiezen starters voor ons?

Het Havenbedrijf werkt aan toonaangevende projecten waaraan jij kunt meewerken. Jaarlijks investeren we maar liefst 200 miljoen euro in de Rotterdamse haven. Denk aan de bouw van Maasvlakte 2. Dit biedt voor diverse functies spannende kansen. Het Havenbedrijf Rotterdam investeert ook in mensen. Wij bieden stagiaires en trainees de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Natuurlijk moet je het zelf waarmaken. Willen we je hierbij ondersteunen door nauw contact met je collega?s en met ons advies- en ontwikkelcentrum AanZ.

Doorgroeimogelijkheden

Het Havenbedrijf biedt je ook de mogelijkheid om je in de breedte te ontwikkelen. Wij hebben een tal van interessante projecten waaraan je kunt meebouwen vanuit verschillende functies. Onze salarisstructuur maakt het ook mogelijk om door de organisatie te schuiven.

Opleidingen en cursussen

Werken bij het Havenbedrijf is werken in een dynamische omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Het Havenbedrijf investeert in zijn medewerkers en biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden. Ons advies- en ontwikkelcentrum AanZ ondersteunt onze medewerkers bij ontwikkeling in functie, loopbaan en zelfontplooiing. Op deze manier draagt het Havenbedrijf bij aan ontwikkeling in de carri?res van onze medewerkers. Wij bieden uitmuntende, jonge collega?s de mogelijkheid om gestructureerd te kijken naar hun eigen talenten en mogelijkheden. Deze young potentials (tot 30 jaar) krijgen een persoonlijk ontwikkelprogramma van een half jaar waarin ze onder begeleiding van een externe trainer en coach richting kunnen geven aan hun loopbaan.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard zijn onze primaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van iemands leeftijd en ervaring. Het Havenbedrijf biedt stagiaires en trainees een prima vergoeding. Startsalarissen liggen rond de ? 2.300 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Het Havenbedrijf kent een eindejaarsuitkering. Door ons salarisbouwwerk schuif je afhankelijk van je functie en prestatie door binnen de organisatie.

Secundaire arbeidsvoorwaarden


Het Havenbedrijf heeft een eigen CAO. De CAO voorziet in o.a. levensloopregelingtoeslag en een goede work life balance. Daarnaast biedt het Havenbedrijf mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en het krijgen van advies-op-maat voor jouw ontwikkeling. Daarnaast biedt het Havenbedrijf faciliteiten om je gezondheid te bevorderen. Hierbij kun je denken aan mogelijkheden om goedkoper te sporten (Bedrijfsfitness) en het uitvoeren van een medische check up bij onze arbodienst. Natuurlijk vinden we ons mooie pand op de Kop van Zuid ook een prachtige arbeidsvoorwaarden.

 

Havenbedrijf Rotterdam

Postbus 6622
3002 AP Rotterdam
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden