1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Fluor

Fluor

Een carriere met perspectief!

Werken bij Fluor

Fluor is wereldwijd met meer dan 60.000 medewerkers, een netwerk van 60 kantoren over de hele aardbol uitgegroeid tot het grootste beursgenoteerde ingenieursbureau ter wereld.

In Nederland is Fluor gevestigd in Amsterdam, Bergen op Zoom en Rotterdam waar gezamenlijk ca. 1000 medewerkers, voornamelijk HBO-ers en academici, werkzaam zijn in de Energy & Chemicals (petrochemie), Infrastructure en Life Sciences.

In Hoofddorp zit onze belangrijkste Europese vestiging, van waaruit de grootste, multidisciplinaire projecten worden uitgevoerd verspreid over de hele wereld. We nemen alles voor onze rekening: van het maken van een haalbaarheidsstudie, het ontwerpen en berekenen van een complete fabriek, de inkoop van materialen tot het bouwen en opleveren van een raffinaderij die bijvoorbeeld grondstoffen produceert voor zonnepanelen.

Onze kracht ligt in het ontwerpen, bouwen én managen van megaprojecten in de petrochemie. Dat kunnen we enkel met de beste engineers en designers - die komen uit meer dan 40 landen naar ons toe. Voorop staan daarbij technische complexiteit, teamwork en passie voor je vak.

Jouw carrière binnen Fluor is als een maatpak: de precieze vorm en maat hangt af van jouw ambities, competenties, wensen en prestaties. Gedurende je hele loopbaan kun je binnen Fluor rouleren naar andere afdelingen en andere functiegebieden. Dat levert een werkomgeving vol verrassingen op met steeds andere projecten, nieuwe specialismen, een managementfunctie of een nieuwe uitdaging buiten je eigen vakgebied. 

Je krijgt alle kansen om bij Fluor te laten zien wat je in huis hebt. De keus is aan jou. Alle ingrediënten voor een succesvolle, maar vooral leuke carrière zijn aanwezig. Uiteraard hebben we uitstekende trainingsprogramma's en cursussen voor je klaar staan.

werken bij Fluor

Contact

Fluor

Maartje van Pelt
Corporate Recruiter

Postbus 1381
2130 EL Hoofddorp
Nederland

023 - 543 2045

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden