1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Evides

Evides

Een verrassende wending in je carrière!

Werken bij Evides

Een verrassende wending in je carriere. Ga er maar voor.
Denk jij dat je bij Evides Waterbedrijf snel komt bovendrijven vanwege je kennis, ervaring, flexibiliteit, integriteit en persoonlijkheid? En heb je zin om samen met je collega's iets moois neer te zetten? Dan geeft Evides jou alle mogelijkheden om een goede carrierestart te maken of een volgende stap in je carriere te zijn.

Wie zich verdiept in Evides Waterbedrijf komt al gauw tot de ontdekking dat er heel wat bij 'water maken' komt kijken. Wij zijn dan ook één van de grootste waterbedrijven in Nederland. Om je een idee te geven: we leveren jaarlijks circa 158 miljoen m3 drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in het zuidelijk deel van Zuid-Holland, in Zeeland en de westpunt van Brabant.

Daarnaast zijn we een belangrijke speler op de internationale markt voor de zuivering van industrie- en afvalwater. Evides ontwerpt, bouwt én beheert zuiveringsinstallaties voor de chemische, petrochemische, energie- en voedingsmiddelenindustrie. Juist die combinatie van maatschappelijke en commerciële taken maken Evides ongekend veelzijdig.

Als bedrijf staan we niet alleen stil bij vandaag, maar kijken ook naar de kwaliteit en dienstverlening van morgen. En daarom groeit Evides. Met circa 600 medewerkers zijn we een serieuze, ervaren sparringpartner voor talloze grote bedrijven. Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam en onze jaaromzet bedraagt ca. € 300 miljoen.

werken bij Evides

Contact

Evides

Afdeling Recruitment
Human Resource

Schaardijk 150
3063 NH Rotterdam
Nederland

010-2935209

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden