Maurits, trainee bij EQUANS
Maurits
Management Trainee EQUANS
Management Traineeship bij EQUANS
Ik ben in 2016 gestart als Management Trainee bij EQUANS. Tijdens dit Traineeship heb ik de kans om mezelf aan de hand van minimaal 4 opdrachten breed te ontwikkelen. De scope van deze opdrachten varieert van praktische opdrachten tot verbeter en- ontwikkeltrajecten. 
 
Huidige opdracht
Momenteel ben ik bezig met het inrichten van de structuur voor het MVO-beleid van EQUANS Nederland. Daarnaast kijk ik bij de RES-Desk in Zwolle hoe we informatie over wind- en zonneparkprojecten beter kunnen verzamelen en bundelen makkelijker contracten af te kunnen sluiten. Verder werk ik met drie collega-trainees aan de vraag van EVIS: Hoe ziet het energiesysteem van de toekomst eruit en hoe kan EQUANS daar goed op inspelen?
 
Duurzaam ENGIE
De transitie naar een duurzamere manier van werken gaat over de houdbaarheid en het bestaansrecht van een bedrijf; nu en in de toekomst. Hoe zorgen wij ervoor dat EQUANS over vijf, tien én vijftig jaar nog steeds bestaat en waarde toevoegt aan de maatschappij? Als we er op deze manier naar kijken, kunnen we volgens mij niet anders dan rekening houden met mens en omgeving.
 
Opleiding
Earth Sciences & Economics (bachelor) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Sustainable Business & Innovation (master) aan de Universiteit Utrecht.

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

EQUANS

Kosterijland 20
3981 AJ Bunnik
Nederland