1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Divitel

Divitel

Vision Fascination Video

Werken bij Divitel

Divitel maakt wereldwijd televisie mogelijk voor meer dan 200 miljoen televisieverbindingen. Dat doen wij door onze specialisatie in digitale televisie. Wij adviseren, bedenken, maken, implementeren en onderhouden op maat gemaakte oplossingen voor het transporteren van beeldmateriaal en video content. Overal ter wereld en in het hele proces waar wordt gewerkt aan het mogelijk maken van digitale televisie wordt onze specialisatie gevraagd.

Dit doen we vanuit vier locaties verspreid over Duitsland, Portugal en Curaçao met in Nederland ons hoofdkantoor. Alleen al in Nederland werken we voor de grote omroepen zoals SBS, RTL en NPO, maar ook aan service providers als Ziggo en KPN leveren wij onze diensten.

Divitel als werkgever?

Eén ding heeft iedereen bij Divitel gemeen: de passie voor innovatieve technologie, een creatieve ondernemersgeest en de energie om te blijven groeien! Passie, energie en kennis delen zijn de drie pijlers die zowel intern als extern een belangrijke rol spelen rondom Divitel.

Werken bij Divitel betekent dat je veel vrijheid en ontwikkelruimte krijgt, met de daarbij horende verantwoordelijkheden. Daarnaast garanderen wij dat we iedereen persoonlijk begeleiden en opleiden om het beste uit zichzelf te halen.
 

Medewerkers aan het woord:

“Ik krijg hier alle middelen en ruimte om te groeien en te leren, daarom werk ik bij Divitel!” – Jeffrey 25, Engineer

“Het is een daadkrachtig bedrijf met een echte hands on mentaliteit, dat vind ik belangrijk en daarom werk ik bij Divitel!” – Tessa 25, Project Manager

werken bij divitel

Contact

Divitel

Faida Ter Doest-Silver
Manager Human Development

P.O. box 1066
7301 BH Apeldoorn
Nederland

+31(0)55 576 0242

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden