1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Didacticum

Didacticum

Combineer technologie, kennis en innovatie

Een perfecte start...

Net afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd? Denk dan eens aan het volgen van een traineeship bij Didacticum!

Met onze opleiding stomen we jou klaar voor een carrière als ICT specialist. Je leert alles over ITIL, Information Security Foundation, CCNE, MCSA en Microsoft System Center Suite. Na theorie komt praktijk en ga je fulltime aan de slag bij een speciaal voor jou geselecteerde organisatie. Dit is hét moment om jouw opgedane expertise in de praktijk te brengen. Uiteraard onder begeleiding van Didacticum collega's.  

Heb jij het in je om IT Trainee te worden? Grijp dan je kans om unieke kennis en ervaring op te doen en solliciteer direct! 

Oh ja, ook niet onbelangrijk… 

Een afgeronde opleiding IT is handig maar het is geen vereiste. Wel moet je technisch al het nodige in huis hebben en zoeken wij trainees met een (bijna) afgeronde HBO / WO opleiding. Maar naast al die dingen, is de persoonlijke klik voor ons het belangrijkst. Wij zoeken trainees die, net als wij, van een uitdaging houden. 

Kennisoverdracht zit in ons DNA

Didacticum helpt organisaties bij het migreren, beheren en optimaliseren van de ICT-omgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat door een optimale inzet van ICT (mens, kennis én structuur) een organisatie beter, sneller, efficiënter én flexibeler kan werken aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Van huis uit zijn wij een leerbedrijf: kennisoverdracht zit in ons DNA en vormt de rode draad binnen ons werk. Didacticum is dan ook als enige in Nederland zowel Microsoft Learning Partner als System Integrator.

trainee didacticum

Combinatie van technologie, kennis én innovatie

Didacticum biedt diensten aan rondom ‘de werkplek’. Hoe is onze eigen werkplek geregeld? Natuurlijk bieden wij onze professionals alles wat zij nodig hebben om specialist te blijven. Of het nu gaat om uitdagende projecten, tooling, opleidingen of certificering, wij geven onze medewerkers de ruimte om uit te groeien tot de IT professional die zij willen zijn. Maar dat vinden wij vanzelfsprekend. Wat werken bij Didacticum dan echt bijzonder maakt?

Onze gezamenlijke passie voor techniek en innovatie. Wij geloven niet dat één oplossing het beste is voor iedereen, want iedere organisatie is uniek. Of het nu bij de klant is of intern in een van onze proeftuinen, onze medewerkers proberen vanuit die gedachte IT naar een hoger niveau te tillen. Gedreven door innovatie, bijgestaan door techniek.

Op dit moment werken er 70 professionals bij Didacticum. Verspreid over het hele land maar toch dicht bij elkaar. Wij helpen elkaar bij projecten, leren van elkaar tijdens onze technische kennissessies en maken plezier tijdens onze bedrijfsuitjes. Dat is de kracht van Didacticum.

werken bij Didacticum

Contact

Didacticum

Afdeling Recruitment

Rivium 1e straat 99
2909 LE Capelle aan de Ijssel
Nederland

010 - 447 10 33

www.werkenbijdidacticum.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden