1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij De Nederlandsche Bank

De Nederlandsche Bank

Werken aan vertrouwen

Werken bij De Nederlandsche Bank

Werken bij DNB is werken aan vertrouwen en aan financiële stabiliteit. Daarbij hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wát we doen, doet ertoe. 

Wie zijn wij?

DNB is een onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. Samen met Europese partners werken we aan stabiele prijzen, solide financiële instellingen en een goed werkend betalingsverkeer. Onze kerntaken zijn monetair beleid, betalingsverkeer, toezicht en resolutie. Daarnaast vervaardigen we statistieken, doen we economisch onderzoek en geven we economisch advies. Alle taken dragen bij aan financiële stabiliteit en aan onze missie: werken aan vertrouwen.

Wie werken er bij DNB?

DNB is een middelgrote organisatie met ongeveer 1.800 medewerkers die uiteenlopende taken uitvoeren. Dat zie je terug in onze personeelssamenstelling: jong, oud, starter, senior, laag geschoold en hoog opgeleid. Het is een afspiegeling van de samenleving die steeds meer internationaal, multicultureel en divers wordt.

Waar staan we voor?

Bij DNB werk je in een professionele, dynamische en internationaal georiënteerde werkomgeving. Onze kernwaarden zijn: scherp, open, betrokken en betrouwbaar. Ze geven aan waar we als organisatie voor staan en vormen de richtlijn voor ons handelen. 

Werken bij DNB

Contact

De Nederlandsche Bank

Adriëtte Hummel
campus recruiter

Westeinde 1
1017 ZN Amsterdam
Nederlandhttps://www.dnb.nl/werken-bij/index.jsp

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden