1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Brafon Brandveiligheidsmanagement

Brafon Brandveiligheidsmanagement

Een vliegende start

Werken bij Brafon Brandveiligheidsmanagement

Brafon Brandveiligheidsmanagement is voor elke gebouweigenaar én gebouwgebruiker het brandveiligheidsadviesbureau. Dankzij een breed portfolio op het gebied van brandveiligheid kan Brafon Brandveiligheidsmanagement relaties adviseren en ontzorgen voor het complete vastgoedbestand.

De handelswijze van Brafon Brandveiligheidsmanagement is uniek. Daarbij werken wij nauw samen met des opdrachtgevende relatie. Dankzij de inzet van een brandveiligheidsmanager, een persoon die ook echt fysiek op locatie komt werken bij relaties, is de band die wij met organisaties opbouwen zeer persoonlijk. Mede daardoor kan Brafon ook maatwerk voor iedere organisatie leveren. Elk gebouw is immers uniek en hierin staat kwaliteit centraal en niet de kwantiteit.

Brafon vormt samen met Obex Opleidingen en Tesmo een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aan. Brafon Brandveiligheidsmanagement richt zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid, Obex biedt een breed portfolio aan opleidingen aan en Tesmo is gespecialiseerd in de organisatorische kant van brandveiligheid.
 

werken bij Brafon Brandveiligheidsmanagement

Contact

Brafon Brandveiligheidsmanagement

Twan Lenders

Simon Stevinweg 27
6827 BS Arnhem
Nederland

088-0088345

Brafon Brandveiligheidsmanagement

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden